Η Taylor Hill έκανε και πάλι τάση τα milkmaid braids στο Φεστιβάλ Βενετίας!

Το Φεστιβάλ Βενετίας είναι μια πολύ ωραία ανάσα και μια ακόμη ωραιότερη πηγή έμπνευσης μέσα σε όλα εκείνα που συμβαίνουν. Γιατί μετά από πολυυυυ καιρό οι διάσημες επιστρέφουν στο κόκκινο χαλί και έχουν πολύ ωραίες ιδέες σε μακιγιάζ και μαλλιά να μοιραστούν μαζί μας.

Μια από τις ιδέες που θα κρατήσουμε είναι το beauty look της Taylor Hill η οποία επανέφερε μετά από χρόνια τα milkmaid braids. Πρόκειται για αυτές τις πλεξίδες που σχηματίζονται περιμετρικά του κεφαλιού και δημιουργούν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Venice Film Festival ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill) στις

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο instagram και μοιράστηκε info για τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτό. Το credit για το μακιγιάζ πηγαίνει στον Luca Cianciolo, ενώ το χτένισμα δημιούργησε ο hair stylist Gabriele Trezzi. Η λεπτομέρεια που θα δώσει το twist που θέλεις είτε αποφασίσεις να κάνεις το χτένισμα αυτό ή ένα πιο απλό ponytail είναι να τονίσεις τις φύτρες σου τρίβοντας απαλά με τις παλάμες σου ώστε να δημιουργήσεις αυτό το εφέ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Repost @lucacianciolo with @get_repost ・・・ She is arrive @taylor_hill @etro 🔥🔥🔥 Makeup @lucacianciolo Hair @gabrytrezzi Thanks @carlomengucci @marcocacchione @closeupmilanoagency @labiennale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🌸💀Gabriele Trezzi💀🌸 (@gabrytrezzi) στις

Η Taylor Hill έχει ένα υπέροχο blunt cut καρέ που σημαίνει ότι δεν απαιτείται μήκος για να κάνεις αντίστοιχες πλεξίδες. Βεβαίως, η παραπάνω φωτογραφία λειτουργεί από μόνη της ως πηγή έμπνευσης για το επόμενό σου κούρεμα. Τι λες;

 

Read More

And More