Η Victoria Beckham έβγαλε το δεύτερο προϊόν skincare και μας το δείχνει πρώτη φορά από το μπάνιο της!

Τον περασμένο Νοέμβριο η Victoria Beckham λάνσαρε το πρώτο της προϊόν skincare, το Cell Rejuvenating Priming Moisturizer το οποίο έγινε σε συνεργασία με τον πολύ διάσημο στον κόσμο της ομορφιάς, Γερμανό βιοχημικό και επιστήμονα, Augustinus Bader. Σήμερα, μερικούς μήνες μετά η συνεργασία τους συνεχίζεται και το δεύτερο κατά σειρά προϊόν που δημιούργησαν από κοινού είναι έτοιμο!

Πρόκειται για Cell Rejuvenating Power Serum που βλέπεις παραπάνω, το οποίο, αν και δεύτερο λανσάρισμα συγκεντρώνει αρκετές… πρωτιές! Σημείωσε: είναι το πρώτο serum του Augustinus Bader ο οποίος στην δική του σειρά καλλυντικών έχει μόνο κρέμες. Είναι, επίσης, το πρώτο serum που ενσωματώνει την αποκλειστικά πατέντα του επιστήμονα, την TFC8 τεχνολογία (περιέχει φυσικά αμινοξέα και βιταμίνες για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στην επιδερμίδα). Last but not least, είναι το πρώτο βήμα στο skincare σου αφού πλύνεις το πρόσωπό σου αφού μπαίνει πριν από την κρέμα.

Και τώρα, το best part: η Victoria Beckham μιλάει γι’ αυτό μέσα από το μπάνιο της!

“Αυτό το προϊόν είναι το καλύτερο προϊόν που θα δοκιμάσετε ποτέ! Προσωπικά έχω δει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος των πόρων μου στη μύτη μου, στις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια μου, έχουν γίνει πολύ πιο απαλές”, λέει η ίδια στο βίντεο παραπάνω.

Το προϊόν κοστίζει 210 δολάρια και το βρίσκεις αποκλειστικά στο victoriabeckhambeauty.com

 

Read More

And More