Η Victoria Beckham με δική της εταιρία καλλυντικών!

Αυτή η εβδομάδα είναι huge για τον κόσμο της ομορφιάς! H Victoria Beckham μόλις ανακοίνωσε την δημιουργία της δικής της εταιρίας καλλυντικών η οποία θα λέγεται Victoria Beckham Beauty. Και πώς διάλεξε να το κάνει; Φυσικά χρησιμοποιώντας το δυνατότερο μέσο επικοινωνίας της εποχής, το instagram!

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω το λανσάρισμα της Victoria Beckham Beauty μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς! Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας!”, έγραψε η ίδια κάτω από το post που συνόδευε την ανακοίνωση αυτή, ενώ στο επίσημο δελτίο τύπου αναφέρονταν τα εξής: “Θέλω να φροντίσω τις γυναίκες μέσα και έξω, να τους εξασφαλίσω όλα τα must have αντικείμενα στο μακιγιάζ, το skincare αλλά και σε αρώματα και wellness, τα ίδια προϊόντα που αισθάνομαι ότι έχω ανάγκη στην δική μου ζωή!”.

Όσον αφορά το πού θα βρεις τα προϊόντα της Victoria Beckham, η απάντηση δίνεται επίσης μέσα από το δελτίο τύπου. Όταν η σειρά θα λανσαριστεί αυτό το φθινόπωρο, δεν θα διατίθεται σε καταστήματα καλλυντικών όπως Sephora ή Ulta, αλλά θα μπορείς να τα βρεις (βρίσκουμε!) μέσα από το site της, VictoriaBeckham.com.

Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: μην παραξενευτείς αν δεις την Posh να απαντά σε κάποιο comment σου! “Ακριβώς όπως περνάω πολλές ώρες στο fitting room για να μάθω τι είναι αυτό που θέλουν πραγματικά να φορούν οι καταναλωτές, έτσι θα ρωτάω και τις γυναίκες να μου πουν ποια προϊόντα θα ήθελαν να δουν από μένα! Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω τι θέλουν!”.

Για περισσότερα info μπορείς να κάνεις sign up σε αυτό το link!

Read More

And More