Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια Chloe είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα!

Την εμμονή μου για το άρωμα Chloe την έχω μοιραστεί μαζί σου μέσα από εδώ 289 διαφορετικές φορές. Και σου έχω πει πως πρόκειται για το άρωμά μου άλλες τόσες. Και άλλες τόσες, στείλατε inbox στα social και εδώ στο TLIFE για να μου πείτε ότι είμαστε πολλές που μοιραζόμαστε αυτή την beauty εμμονή!

Αυτό το βίντεο, όμως, θα φτιάξει την διάθεση όλων όσων το δουν και όχι μόνο των Chloe addicts. Δες παρακάτω…

Τα βίντεο αφορούν τα δύο best seller του οίκου, το Chloe eau de parfum και το Chloe Love Story δύο αρώματα που απογειώνουν το τριαντάφυλλο, γίνονται ένα με την επιδερμίδα, αφήνουν αυτή την αίσθηση πούδρας και τελικά πρόκειται για μια τόσο ιδιαίτερη μυρωδιά που μοιάζει να γεννήθηκες με αυτή. Τόσο ιδιαίτερη, τόσο δική σου!

Πιο αναλυτικά…

Για το Chloe edp: Με τον ίδιο τρόπο που τα πολυτελή και φινετσάτα ρούχα του οίκου Chloé τολμούν να παίζουν με τις διαφορετικές όψεις μιας βελούδινης θηλυκότητας, έτσι και το αιθέριο signature άρωμα του οίκου, παίζει με τα σικάτα τριαντάφυλλα, κατευθείαν από τον προσωπικό του κήπο, που συνδυάζονται μοναδικά με πληθώρα ξεχωριστών λουλουδιών, όπως η πολυτελής παιώνια, η μυρωδάτη φρέζια και το εξωτικό λίτσι.
Το αποτέλεσμα είναι ένα αυθεντικό αρωματικό ελιξίριο για όλες εκείνες τις γυναίκες που διαθέτουν ανεμπόδιστη κομψότητα και που ονειρεύονται να έχουν μοναδική αύρα.
Επαναπροσδιορίζοντας και φέρνοντας και πάλι στη μόδα το πιο ευγενικό άνθος, το τριαντάφυλλο, το άρωμα Chloé δημιούργησε πραγματικά τάση στον κόσμο των αρωμάτων.

Για το Love Chloe: Ο έρωτας είναι συνυφασμένος με τον οίκο Chloe και χαρακτηρίζει τόσο τις ενδυματολογικές όσο και της αρωματικές του δημιουργίες.
Love Story ονομάζει το νέο του άρωμα, θέλοντας να πλημμυρίσει με νότες από αιθέριο Νερολί και αισθησιακή Στεφανωτή κάθε μοντέρνα ιστορία αγάπης. Τα «άνθη της ευτυχίας» συνθέτουν μια αξέχαστη αρωματική ιστορία έρωτα και ανεξαρτησίας.
Στη συνέχεια ο οίκος Chloe «κλειδώνει» την πολύτιμη αγάπη σε ένα μπουκάλι-λουκέτο, ένα εκλεπτυσμένο μπουκάλι-κόσμημα, εμπνευσμένο από τη λαμπερή, Παρισινή «γέφυρα του έρωτα – pont des arts», όπου χιλιάδες λουκέτα «κλειδώνουν» και μαρτυρούν διαφορετικές ιστορίες αγάπης.
Βιώστε κι εσείς το προσωπικό σας Love Story και παραδοθείτε στην ακαταμάχητη γοητεία του νέου αρώματος.
Η διάσημη ηθοποιός Clémence Poésy πρωταγωνιστεί στη σύγχρονη ιστορίας αγάπης του οίκου Chloe και ζει την ομορφιά του νέου αρώματος και του προσωπικού της Love Story. …εσύ;

Read More

And More