Ήξερες ότι υπάρχει άρωμα σε tattoo; Το δοκιμάσαμε!

Λένε πως τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Μπορώ να σου πω ότι τα καλά αρώματα μπορεί να μην μπαίνουν καν σε μπουκαλάκια γιατί έρχονται σε… tattoo. Yeap! Ο κόσμος της ομορφιάς όπως σου έχω πει ξανά και ξανά μέσα από εδώ δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ και μέσα στο πλαίσιο αυτό δημιούργησε και τα αρωματικά tattoo!

Στην ελληνική αγορά δεν έχουν έρθει ακόμη προς πώληση αλλά αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές έχω στα χέρια μου κολλημένα μερικά τέτοια! Πρόκειται για tattoo που μας έκαναν στο πρόσφατο event της Molton Brown, μυρίζουν όπως το νέο άρωμα Molton Brown, Russian Leather και τα κολλάς με νερό!

Και μπορεί μετά το μπάνιο η μυρωδιά να υποχωρεί αλλά τα tattoo παραμένουν εδώ και είναι πολύ ενδιαφέροντα. Τόσο ενδιαφέροντα που με έβαλαν σε πειρασμό για το επόμενό μου tattoo!

Όπως σου είπα, ακόμη δεν διατίθνεται στην αγορά και δεν ξέρουμ ακόμη ποια εταιρία θα τα λανσάρει πρώτη. Αλλά αν θέλεις να μυρίσεις το Russian Leather που είναι ultra, ultra sexy και να τσεκάρεις τις νέες χριστουγεννιάτικες αφίξεις δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το κατάστημα Heaven on Earth στην Κηφισιά!

Read More

And More