Η Isabel Marant ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ με την L’Oreal Paris!

Η Isabel Marant ετοιμάζει σειρά μακιγιάζ με την L’Oreal Paris! | tlife.gr

Όλες θέλουμε να βάλουμε ένα κομμάτι Isabel Marant στην γκανταρόμπα μας. Για να γίνει αυτό, βεβαίως, θα πρέπει όλες να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία. Εκτός αν αποφασίσουμε να βάλουμε ένα… καλλυντικό Isabel Marant στο νεσεσέρ μας!

Το huge νέο, λοιπόν, είναι ότι η Γαλλίδα σχεδιάστρια με τα τελειότερα ρούχα που κυκλοφορούν εκεί έξω, συνεργάζεται με την L’Oreal Paris και μαζί πρόκειται να λανσάρουν μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Το να μπω στον κόσμο του μακιγιάζ, στις καινοτομίες που προσφέρει το μακιγιάζ και να προσφέρω αυτή την συλλογή με προϊόντα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, προϊόντα που κινούνται από το πολύ φυσικό στο smokey, είναι κάτι που πάντα ήθελα!» δήλωσε η σχεδιάστρια. Και είναι κάτι που το θέλαμε κι εμείς, θα συμπληρώσω εγώ!

Η νέα σειρά θα αποτελείται από προϊόντα για τα μάγουλα, τα μάτια αλλά και κάποια κραγιόν και παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά, έχουμε σηκώσει μανίκια και είμαστε σε ετοιμότητα. Το πιθανότερο σενάριο βέβαια, είναι το φθινόπωρο με τη νέα σεζόν.

 

READ more