Η Jennifer Lawrence θα είναι μούσα ενός νέου αρώματος Dior!

Σύμφωνα με το WWD η Jennifer Lawrence θα πρωταγωνιστήσει στην νέα καμπάνια ενός ολοκαίνουργιου αρώματος που ετοιμάζει ο οίκος Dior και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται μούσα ενός σπουδαίου οίκου. Το 2012 έκλεισε συμφωνία με την Louis Vuitton και η πρώτη της καμπάνιας κυκλοφόρησε την αμέσως επόμενη χρονιά. Το 2015 έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για το Dior Addict Lipstick ενώ πέρυσι εμφανίστηκε σε μια ενέργεια του οίκου μαζί με πολλούς άλλους διάσημους πρώτης γραμμής που έφερε το όνομα Dior Love Chain και ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Photo: Ben Hassett

Μέχρι το τέλος του 2018 θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια ενός ολοκαίνουργιου αρώματος Dior που θα φέρει την υπογραφή του αρωματοποιού Francois Demachy και το οποίο περιγράφεται από τον ίδιο τον οίκο ως ένα άρωμα άνευ προηγουμένου το οποίο θα σηματοδοτήσει μια ολοκαίνουργια εποχή για τον Dior!”.

Η τελευταία φορά που ο οίκος έκανε ένα τόσο τεράστιο λανσάρισμα ήταν το 1999 με το άρωμα J’Adore. Αναμένουμε και ανυπομονούμε!

Read More

And More