Η Jennifer Lopez έκοψε τα μαλλιά της μια ώρα πριν το Met Gala!

Αφού ξεπεράσεις το σοκ του πόσο- συγκολονιστικά- όμορφη είναι η Jennifer Lopez στο Met Gala μπορείς να κάνεις focus στα μαλλιά της. Και εκεί κάπου θα παρατηρήσεις ότι η JLO που μας έχει συνηθίσει σε σούπερ μακριά μήκη, που αυτά τα μαλλιά είχε μέχρι μια μέρα πριν, εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα super fresh κοντό καρέ. Είσαι έτοιμη να το ακούσεις; Έκοψε τα μαλλιά της μόλις μιάμιση ώρα πριν το event!

Ο προσωπικός της hair stylist, Lonerzo Martin, μίλησε στο αμερικάνικο allure και είπε σχετικά: “Τα κόψαμε σήμερα! Είπε ότι ήθελε κάτι φρέσκο και ο ίδιος ο σχεδιαστής (aka Olivier Rusteing) είπε ότι ήθελε κάτι διαφορετικό για αυτό το φόρεμα. Έτσι συμφωνήσαμε σε αυτό το κούρεμα το οποίο κάναμε μιάμιση ώρα πριν!”. Και ναι, μπορεί το Met Gala και κάθε red carpet event να είναι η καλύτερη αφορμή για να συστηθείς εκ νέου στο κοινό, αλλά τι γίνεται με το ενδεχόμενο κάτι να πάει στραβά όταν αυτή η αλλαγή γίνεται τελευταία στιγμή; Προφανώς, όταν μιλάμε για τον Lorenzo Martin δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα!

View this post on Instagram

Sleek, chic and stunning…@jlo slaying the red carpet at the Met Gala! Created this show stopping look with @Matrix! Incredible! #rebond #matrixpartner #stylelink #ilovemyjob #hair #hairbylorenzomartin

A post shared by Lorenzo Martin (@hairbylorenzomartin) on

Όσον αφορά το styling, ο ίδιος επέλεξε το wet look. Αρχικά, άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα mousse Matrix Style Link Volume Builder στα νωπά της μαλλιά. Αφού τα στέγνωσε ελαφρώς έκανε μια βαθιά χωρίστρα και έπειτα έβαλε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά και τα σταθεροποίησε με το Matrix Style Link Super Fixer Strong Hold Hair Gel. Ολοκλήρωσε το hair styling με το Matrix Style Link Fixer Finishing Hair Spray και έτοιμη! “Θέλαμε να κρατήσουμε τα μαλλιά όσο το δυνατό πιο κοντά στο κεφάλι ώστε να είναι το φόρεμα κέντρο της προσοχής!”, είπε ο hair stylist στην συνέντευξη.

 

Read More

And More