Julia Roberts: γρήγορα beauty tips από την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

Την περασμένη εβδομάδα η Julia Roberts πήρε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο. Και έχοντας αυτό τον τίτλο, ποια δεν θα ήθελε να μάθει κάμποσα μυστικά ομορφιάς από εκείνη. Ρητορική ερώτηση ειδικά όταν αυτά τα tips αφορούν και το πώς κατορθώνει να έχει το πιο κατάλευκο-υπέρλαμπρο-δεν-έχω-λόγια χαμόγελο του Hollywood!

Βουρτσίζει τα δόντια της με μαγειρική σόδα (και ο οδοντίατρός σου δεν θα είναι καθόλου χαρούμενος με αυτό)

Προφανώς και η στοματική υγιεινή είναι κάτι πολύ σοβαρό για μια γυναίκα που έχει το πιο διάσημο χαμόγελο του Hollywood. Τι κάνει γι’αυτό; “Βουρτσίζω τα δόντια μου με μαγειρική σόδα. Ο παππούς μου έβαζε μια μεγάλη ποσότητα μαγειρικής σόδας στην οδοντόβουρτσα και σε όλη του τη ζωή είχε μόνο ένα σφράγισμα”, είχε πει η ίδια στο αμερικάνικο In Style του 2012.

Είναι πολύ minimal σε σχέση με την φροντίδα του προσώπου της!

Επίσης, στο In Style είχε πει για την φροντίδα του προσώπου της: “Είμαι πολύ χαρούμενη αν έχω στην επιδερμίδα μου ενυδατική και ένα ChapStick. Όταν έχεις να ντύσεις τρεις ανθρώπους εκτός από τον εαυτό σου, κάποιος πρέπει να μείνει πίσω! “Σε καθημερινή βάση πλένω τα δόντια μου, το πρόσωπό μου και βάζω αντηλιακή. Είμαι μια πολυάσχολη μαμά και πολλές φορές βάζω αντηλιακή στα παιδιά μου και βγαίνω έξω και πολλές φορές καίγεται η μύτη μου. Οπότε τελευταία καταβάλω μεγαλύτερη προσπάθεια να με φροντίσω!”.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας είχε πει στην ιταλική Vogue πως ένα από τα αγαπημένα της μυστικά είναι να κάνει μασάζ στο πρόσωπό της με παρθένο ελαιόλαδο και ζεστό νερό!

Αλήθεια, πώς σου φαίνονται τα tips της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο; Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ελαιόλαδο στο beauty routine σου;

Read More

And More