Και η Pierre Fabre στον αγώνα για την παραγωγή περισσότερων αντισηπτικών gel!

Ένα χρόνο πριν, όταν ακόμη ταξιδέψαμε, είχα την τύχη να επισκεφτώ τις μονάδες παραγωγής και τα κεντρικά γραφεία της Pierre Fabre λίγο πιο έξω από το Παρίσι (η Pierre Fabre είναι η εταιρία πίσω από μερικά από τα πιο αγαπημένα μας brands όπως Aderma, Avene και Klorane) και το πρώτο πράγμα που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι η αίσθηση αλληλεγγύης όσων εργάζονταν για λογαριασμό της εταιρίας αλλά και η ευαισθητοποίηση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Ήταν σχεδόν, λοιπόν, αδύνατο η Pierre Fabre να μην πάρει θέση και, κυρίως, να μην αναλάβει δράση σε τέτοιους καιρούς.

Ιδού, λοιπόν, το επίσημο email που έφτασε πριν από λίγο:

“Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι. Είναι αλήθεια ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που μας φέρουν ολοένα και πιο κοντά με υψηλές αρχές και αξίες όπως ατομική υπευθυνότητα και κοινωνική αλληλεγγύη. Σε αυτές τις αρχές που είναι γραμμένες στο DNA του πιστεύει ακράδαντα ο όμιλος Pierre Fabre και το αποδεικνύει με μια ενέργεια που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Εδώ και μία εβδομάδα, οι ομάδες του εργοστασίου των δερμοκαλλυντικών προϊόντων μας-στο  Soual, στην περιοχή Tarn της Νοτιοδυτικής Γαλλίας εκεί που χτυπά η καρδιά της Pierre Fabre, έχουν κινητοποιηθεί πλήρως για την παραγωγή ενός υδροαλκοολικού ζελ. Οι φαρμακοποιοί που είναι στην πρώτη γραμμή και οι πελάτες-ασθενείς τους έχουν περισσότερο από ποτέ ζωτική ανάγκη να προστατευθούν από τον Covid-19. Το συγκεκριμένο υδροαλκοολικό ζελ δεν είναι προϊόν της τακτικής γραμμής παραγωγής της Pierre Fabre. Παράγεται εκτάκτως και χρειαζόταν κατά συνέπεια περισσότερη ταχύτητα και ευελιξία από τις ομάδες του εργαστηρίου που έπρεπε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να:

 Αναπροσαρμόσουν μια γραμμή παραγωγής που χρησιμοποιείται συνήθως για σαμπουάν 

– Χρησιμοποιήσουν φιαλίδια περιεκτικότητας 100 ml που συνήθως χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα της μάρκας Klorane
– Συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για την παραγωγή του ζελ : alcool, γλυκερίνη, απεσταγμένο νερό
 – Να τυπώσουν περισσότερες από  600 000 ετικέτες το συντομότερο δυνατό

Όλοι εμείς στην Pierre Fabre οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις ομάδες και τους συνεργάτες μας που έφεραν εις πέρας με επιτυχία αυτή την ενέργεια μέσα σε μόλις 8 ημέρες!

Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίσταση η Pierre Fabre είναι δίπλα στους συνεργάτες της, επαγγελματίες υγείας και φαρμακοποιούς που αυτές τις μέρες είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην πρώτη γραμμή. Τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

Θα συνεχίσουμε με όποιο τρόπο μπορεί και ξέρει ο καθένας μας… Μέχρι να περάσει αυτή η περιπέτεια προστατεύστε την υγεία σας και των αγαπημένων σας.

Μένουμε σπίτι!”

 

Read More

And More