(Και) η Lindsay Lohan βγάζει καλλυντικά και αυτό θα είναι το πρώτο της προϊόν!

Διάσημες που βγάζουν τα δικά τους καλλυντικά; Δεν έχουμε τίποτα νέο να προσθέσουμε σε αυτό. Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ συνηθισμένο ολοένα και περισσότερες stars να μπαίνουν στον κόσμο του beauty. Ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, στη λίστα των διασήμων μόλις προστέθηκε και η Lindsay Lohan, η οποία ανακοίνωσε τα σχέδιά της τον Ιανουάριο. Η δική μας απορία ήταν: καλλυντικά ναι, αλλά τι καλλυντικά για αρχή; Κραγιόν; Ρουζ;

Η Lindsay Lohan απάντησε στο W Magazine και από την απάντησή της διαπιστώσαμε ότι δεν πέσαμε και πολύ μακριά από τις εικασίες μας! Σύμφωνα με το W Magazine το προϊόν που θα λανσάρει πρώτο θα είναι ένα κρεμώδες ρουζ το οποίο, όμως, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κραγιόν. “Μου αρέσει το κραγιόν αλλά μου αρέσει να χρησιμοποιώ το κραγιόν και ως ρουζ”, είπε.

Αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν μεγάλη fan αυτής της ιδέας, φοβόταν ότι το κραγιόν στα μάγουλά της πολύ πιθανόν να είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποια σπυράκια. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κρεμώδες ρουζ που να κάνει και για κραγιόν, με την συνεργασία πάντα των experts.

@alianalohan love you sister!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Το προϊόν θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες, η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη (multitasking προϊόντα; Τα ξέρουμε ήδη!) αλλά πού ξέρεις; Μπορεί η Lindsay Lohan να μας εκπλήξει ευχάριστα!

 

Read More

And More