(Και) ο Harry Styles έκανε bowlcut και οι fan του έχουν χάσει το μυαλό τους!

Αν σου πηγαίνει, το bowlcut είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις πάνω σου. Γιατί θα είναι πάντα σαν να φοράς το πιο stylish ρούχο. Αν δεν σου πηγαίνει, όμως, μπορεί να σε… καταστρέψει (ναι, ναι, είμαι κάπως υπερβολική)! Στην περίπτωση του Harry Styles τα πράγματα είναι λίγο διφορούμενα. Το αγόρι που κάθε millennial- Gen Z- όποιας γενιάς κορίτσι, θα ήθελε να έχει, μόλις άλλαξε τα μαλλιά του και υιοθέτησε αυτό ακριβώς το hair look.

Μια μέρα πριν ανέβαζε στον λογαριασμό του selfie που είχε τραβήξει με τους fan του φορώντας καπέλο έτσι ώστε να μην αποκαλύψει το νέο του κούρεμα!

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος αιφνιδιάζει τους fan του με ένα ολοκαίνουργιο κούρεμα. Το 2017 είχε τριμάρει τα μαλλιά του για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Christopher Nolan, Dunkir, που είχε να κάνει με τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Μάλιστα, σε συνέντευξή του τότε είχε πει: “Υποθέτω ότι για να περάσεις οντισιόν σε ταινία που έχει να κάνει με τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, θα πρέπει να έχεις τριμάρει τα μαλλιά σου πρώτα! Είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που οι fan του Harry Styles δεν είναι τόσο χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, και το έδειξαν στο twiter. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

 

Πώς σου φαίνονται οι αντιδράσεις; Εσένα σου αρέσει ο Harry Styles με οποιοδήποτε κούρεμα ή μήπως το bowl cut ήταν η εξαίρεση;

 

Read More

And More