Και ο όμιλος Coty θα διαθέσει δωρεάν αντισηπτικά χεριών σε νοσοκομεία!

Την Πέμπτη η Coty Inc., η εταιρία που βρίσκεται πίσω από πολύ μεγάλα brands όπως τα αρώματα Calvin Klein, τα Wella Professionals, την Covergirl, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διαθέσει τις μονάδες της για να κατασκευάσει αντισηπτικά χεριών τα οποία με την σειρά τους θα διατεθούν σε νοσοκομεία.

Η Coty Inc. είναι η δεύτερη εταιρία μετά τον Όμιλο Louis Vuitton που έκανε αντίστοιχη ανακοίνωση μέσα στην ίδια εβδομάδα. Το νέο δε, επικοινωνήθηκε μέσω των social media από την ίδια την εταιρία η οποία έκανε την παρακάτω ανάρτηση.

“Σε απάντηση των εξαιρετικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί σε πολλές χώρες προκειμένου να διαχειριστούμε την κρίση στον τομέα της υγείας που έχει φέρει ο Covid-19, η Coty προσαρμόζει την παραγωγή των μονάδων της ώστε να μπορεί να παράσχει αντισηπτικά gel δωρεάν σε νοσοκομεία και όπου οι τοπικές αρχές θεωρούν ότι είναι απαραίτητο. Μένουμε κοντά στην κοινωνία μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές!”.

Κι ενώ το πλύσιμο των χεριών είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις αυτές τις μέρες, ο αμέσως επόμενος τρόπος να προστατευτείς είναι τα αντισηπτικά gel τα οποία δεν μπορείς να φτιάξεις μόνη σου! Και πρέπει να διαβάσεις αυτό εδώ το άρθρο!

 

Read More

And More