Και όμως αυτό το κορίτσι είναι 41 χρονών! Να πώς τα καταφέρνει!

Τα 41 είναι τα νέα 21! Και δεν έχουμε καλύτερη απόδειξη από αυτήν εδώ! Το κορίτσι που βλέπεις εδώ λέγεται Lure Hsu, είναι interior designer αλλά θα μπορούσες να την φανταστείς εύκολα σε μια αίθουσα σχολείου ως μαθήτρια. Γιατί ενώ είναι 41 (δεν είναι εύκολο να το συνειδητοποιήσεις!) μοιάζει 21!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@lurehsu) στις

Και παρά το γεγονός ότι το DNA παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, η ίδια αποκάλυψε μερικά ακόμη beauty tips στο Friday Magazine.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@lurehsu) στις

“Όλα έχουν να κάνουν με την πολύ καλή ενυδάτωση του προσώπου και την αντηλιακή προστασία”. Μάλιστα, η ίδια λέει ότι το μεγαλύτερο ίσως μυστικό της είναι πως δεν έχει βγει ποτέ στον ήλιο χωρίς αντηλιακή καθώς “το αφυδατωμένο δέρμα είναι πιο ξηρό και δημιουργούνται αυτά τα μικρά σημάδια αλλά και οι λεπτές γραμμές”.

Σύμφωνα με ένα άλλο μέσο, το Indy 100, η διατροφή της παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην επιδερμίδα της. Παρά το γεγονός ότι πίνει καφέ, δεν βάζει ποτέ ζάχαρη (η ζάχαρη προκαλεί γλυκοζηλίωση και κάνει τα κύτταρα να γερνάνε πιο γρήγορα), καταναλώνει πολύ νερό, φρούτα και λαχανικά ενώ αποφεύγει γενικά τα γλυκά και τις λιπαρές τροφές.

Ok, καταλαβαίνω ότι οι beauty συνήθειες και τα tips της Lure Hsu δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με όλα αυτά τα tips που έχουν φτάσει στα αυτιά μας κατά καιρούς, αλλά πες αλήθεια: βλέποντας αυτό το αποτέλεσμα δεν μπαίνεις στον πειρασμό να κόψεις τη ζάχαρη και να αρχίσεις να φοράς αντηλιακό;

Read More

And More