Το καλύτερο πράγμα που μυρίσαμε τελευταία! Σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο σου!

Αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα, μωρό και πούδρα! Την στιγμή που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές έχω στο μυαλό μου μια μεγάλη λίστα κοριτσιών που θα ξετρελαθούν με αυτά που θα δουν παρακάτω. Και το πιθανότερο είναι να είσαι ένα από αυτά τα κορίτσια!

Πριν λίγο, λοιπόν, έφτασε μια beauty σακούλα στα γραφεία του TLIFE από την αγαπημένη μας Make Me Up. Η σακούλα περιείχε, μεταξύ άλλων, δύο ολοκαίνουργια body lotion που μόλις έφτασαν στην Ελλάδα και στο eshop που τα φέρνει αποκλειστικά (εχμ! Φυσικά και εννοώ την Make Me Up).

 

To Clean Skin και το Baby Powder από τα The Library of Fragrance μυρίζουν ακριβώς όπως οι περιγραφές τους: καθαρή επιδερμίδα σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο σου και παιδική πούδρα!

Το πιο εντυπωσιακό δε, είναι ότι δοκίμασα και τα δύο προτού έρθουν τα κορίτσια στο γραφείο και η πρώτη άφιξη συνοδεύτηκε και με την εξής ατάκα: τι μυρίζει τόσο τέλεια; Φοράει κανείς πούδρα;

 

Τα δύο body lotion κοστίζουν €25.00, μπορείς να τα παραγγείλεις online εδώ και αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές πάνω από το κεφάλι μου έχουν μαζευτεί και τα κορίτσια από τα διπλανά site (βλ. Newsit, Zappit και πάει λέγοντας!).

 

Read More

And More