Καν’το όπως οι Γαλλίδες! Τρία προϊόντα που θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν σαν φρεσκοφιλημένα!

photo: @jeannedamas

Όπως σου έχουμε ξαναπεί οι Γαλλίδες είναι οι αγαπημένες μας! Δικές μας αλλά και όλου του beauty κόσμου. Κι ενώ φαινομενικά το να τους μοιάσεις δεν απαιτεί και πολλά με δεδομένο, μάλιστα, ότι και οι ίδιες δεν χρησιμοποιούν πολλά, στην πραγματικότητα ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Γιατί το στιλ τους είναι τόσο effortless που δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχεις. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι οι περισσότερες Γαλλίδες φορούν εκείνο το κραγιόν που δεν είναι ακριβώς κόκκινο αλλά κάνει τα χείλη τους να δείχνουν… σαν φρεσκοφιλημένα! Τα εντοπίσαμε για σένα και στα παραθέτουμε παρακάτω!

Instant Lip Balm Natural Perfector, Clarins, €17.40. Αυτό το κραγιόν αποτυπώνει στα χείλη όλο το je nes sais quoi των Γαλλίδων αφού ντύνει τα χείλη με ένα ζωηρό κόκκινο χρώμα που μοιάζει πολύ φυσικό. Bonus tip: μας αρέσει πολύ η μυρωδιά του!

Lip and Cheek Mini, Milk Makeup, Sephora, €12.50. Η συγκεκριμένη είναι η απόχρωση Werk η οποία είναι παγκοσμίως best seller ενώ μπορεί να φορεθεί και στα μάγουλα και στα χείλη της.

Inuwet Flower Lip Balm Strawberry, Make Me Up, €14.95. Είναι διάφανο αλλά λειτουργεί σε συνδυασμό με το PH της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να αποτυπώνεται στα χείλη ως ένα πολύ ζωηρό κόκκινο το οποίο γίνεται ένα με το χρώμα των χειλιών σου και μοιάζει απόλυτα φυσικό.

Αλήθεια, εσύ αγαπάς τις Γαλλίδες όσο εμείς; Επίσης, προτιμάς το full makeup ή το effortless στιλ των Γαλλίδων;

Read More

And More