Καθημερινή Περιποίηση Προσώπου: όλα όσα πρέπει να ξέρεις (και να κάνεις) από το πρωί που ξυπνάς μέχρι να πέσεις για ύπνο!

Καθημερινή Περιποίηση Προσώπου: όλα όσα πρέπει να ξέρεις (και να κάνεις) από το πρωί που ξυπνάς μέχρι να πέσεις για ύπνο! | tlife.gr

 

 

Έχουμε μια έντονη καθημερινότητα: από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι πριν πέσουμε για ύπνο βρισκόμαστε συνεχώς σε κίνηση, μπροστά από έναν υπολογιστή, ή εκτιθέμεθα στη ρύπανση της πόλης. Όλο αυτό μεταφράζεται σε κούραση για την επιδερμίδα μας. Όχι, όμως, αν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα. Κρατήστε σημειώσεις! Έχουμε το τέλειο πρόγραμμα από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι και τον ύπνο! Το επόμενο πρωί το πρόσωπό μας θα είναι λαμπερό και, κυρίως, η ένταση αυτή δεν θα είναι καθόλου εμφανής στο πρόσωπό μας!

7.30 το πρωί: αναζωογονήστε και προστατεύστε την επιδερμίδα σας για λάμψη που διαρκεί ολόκληρη την ημέρα!

Όταν ξυπνάτε το πρωί, θέλετε να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας ό,τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε εξωτερικό επιθετικό παράγοντα στον οποίο θα εκτεθεί – είτε σχετίζεται με τη δουλειά σας είτε είναι περιβαλλοντικός. Για να αναζωογονήσετε, να ενυδατώσετε και να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας, καθώς και για να αποκτήσετε αξιοζήλευτη λάμψη που διαρκεί ολόκληρη την ημέρα, χρησιμοποιήστε την Κρέμα Ημέρας για Λείανση & Λάμψη (διαθέσιμη σε δύο τύπους, για ξηρή και για κανονική επιδερμίδα) ή την Κρέμα Ημέρας για Λείανση & Λάμψη με Ματ αποτέλεσμα (ιδανική για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα) ως μέρος της πρωινής σας διαδικασίας περιποίησης. Αυτά τα προϊόντα περιποίησης, εμπλουτισμένα με εκχύλισμα τσαγιού Κομπούχα πολλαπλής δράσης, βιταμίνες και Ιαματικό Μεταλλικό νερό της Vichy, αποτελούν τους απόλυτους συμμάχους σας για όμορφη επιδερμίδα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σας προσφέρουν ενυδατωμένη, ομοιόμορφη και λαμπερή όψη και ελαχιστοποιούν λεπτές γραμμές, πρώτες ρυτίδες και πόρους.

2:00 το μεσημέρι: δροσιστείτε και αναζωογονηθείτε με Ιαματικό Μεταλλικό νερό της Vichy

Οι πρωινές απαιτητικές υποχρεώσεις σας έχουν αφήσει την επιδερμίδα σας με κουρασμένη όψη και – ιδιαίτερα αν κάνει ζέστη – ίσως να χρειάζεστε επιπλέον δροσιά. Ανανεωθείτε στη μέση της ημέρας, απολαμβάνοντας μερικούς ψεκασμούς με Ιαματικό Μεταλλικό νερό της Vichy, το οποίο θα κάνει αμέσως την επιδερμίδα σας πιο δροσερή και θα την ενδυναμώσει και θα αναδείξει τη φυσική της λάμψη.

9:30 το βράδυ: θρέψη και επανόρθωση και ανανέωση με τη Idealia Skin Sleep

Εξαντλημένη μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά σας; Δυσκολίες στον ύπνο; Τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης προσώπου για τη νύχτα δεν αποκαθιστούν απλώς την υγρασία, αλλά επιπλέον προσφέρουν στην επιδερμίδα σας τη δυνατότητα να ανακάμπτει από τους επιθετικούς παράγοντες στους οποίους εκτίθεται καθημερινά, ώστε να ξυπνήσετε την επόμενη ημέρα αναζωογονημένη, ξεκούραστη και λαμπερή. Η Idéalia Skin Sleep είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να συμβάλλει στην επανόρθωση και ανάκαμψη της επιδερμίδας σας.

 

 

 

READ more