Katie Holmes: πίνει ένα λίτρο νερό κάθε πρωί πριν απλώσει την κρέμα της!

Πριν αρχίσω να πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές γι’αυτό το tip που μόλις αποκάλυψε η Katie Holmes πρέπει να σου πω ότι το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας αρκετά εδώ με τα κορίτσια του TLIFE. Γιατί αυτό το tip, η Ξένια (aka Ιωάννου, aka2 αρχισυνάκτρια TLIFE) το είχε εφαρμόσει για κάμποσες μέρες πριν 2-3 χρόνια και είχε δει τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα της.

Ποιο είναι το tip, λοιπόν, που κάνει και η Katie Holmes και που αποκάλυψε στο into the gloss; Δες τι είπε:
“Το πρόγραμμά μου είναι πολυάσχολο κι έχω μάθει να κάνω το μακιγιάζ μου πολύ γρήγορα γιατί προτιμώ να κοιμάμαι! Θα περιμένω μέχρι και την τελευταία στιγμή να ξυπνήσω και να σηκωθώ από το κρεβάτι και ετοιμάζομαι μέσα σε 20 λεπτά. Το πρώτο, πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πιω ένα λίτρο νερό. Έπειτα, πλένω το πρόσωπό μου με το Olay Regenerist Regenerating Cream Cleanser, και πραγματικά η διαφορά που βλέπω στην επιδερμίδα μου είναι τεράστια. Κάνω το ίδιο και το βράδυ πριν βάλω την Olay Active Hydrating Cream για να ενυδατώσω την επιδερμίδα μου. Στην Νέα Υόρκη πλένω το πρόσωπό μου πιο συχνά γιατί υπάρχει αρκετή μόλυνση και σκόνη την ατμόσφαιρα ενώ στην Καλιφόρνια αφυδατώνεται οπότε πίνω περισσότερο νερό για να βοηθήσω την επιδερμίδα μου όταν είμαι εκεί”.

ΑΡΑ: Το tip εδώ είναι ένα λίτρο νερό κάθε πρωί πριν καν σηκωθείς από το κρεβάτι. Μπορεί να ακούγεται αρκετά κουραστικό και μόνο και στην σκέψη του να πρέπει να καταναλώσεις ένα λίτρο νερό πρωί- πρωί αλλά όσες το έχουν κάνει ορκίζονται σε αυτό το tip.

Εγώ πάλι, θα το ξεκινήσω ά-με-σα και όσο αντέξω!

Read More

And More