Khloe Kardashian: αποκάλυψε πώς κάνει αποτρίχωση σε κάθε της… σημείο!

Τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι έχει γυρίσει στο real beauty. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι τα πρότυπα ομορφιάς δεν είναι πια εκείνα τα αψεγάδιαστα και ρετουσαρισμένα πρόσωπα και πως μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για τα μαλλιά που λαδώνουν (γιατί τα μαλλιά λαδώνουν όσο κι αν οι εταιρίες αρνούνται να συμπεριλάβουν αυτή τη λέξη στο λεξιλόγιό τους) και για τρίχες που βγαίνουν (Α, ναι! Τα μάθατε; Εμείς οι γυναίκες έχουμε τρίχες!).

Και στην beauty απελευθέρωσή μας έχουν βάλει το χεράκι τους οι Kardashian που κατά καιρούς έχουν μιλήσει ανοιχτά για θέματα ταμπού. Πιο πρόσφατο παράδειγμα; Αυτό της Khloe Kardashian η οποία έγραψε στο blog της ένα θέμα που δεν αφορά στο πώς θα αποκτήσεις ζουμερά χείλη ή super λαμπερά μαλλιά, αλλά για… τρίχες και αποτρίχωση. Μάλιστα, ο τίτλος που επέλεξε να βάλει είναι: “Τα σ… με τα οποία εμείς οι γυναίκες έχουμε να κάνουμε!” και συνέχισε γράφοντας πως “χρησιμοποιούμε κρέμες, ζάχαρη, κεριά, ψαλίδια, κλωστή, βελόνες για να έχουμε έναν έλεγχο πάνω στις… τρίχες μας! Τι στο καλό!”.

Στην συνέχεια του post η Khloe αποκαλύπει ότι επιλέγει το laser για τα περισσότερα σημεία πάνω της όπως οι μασχάλες, το μπικίνι και τα πόδια. “Είναι πολύ πιο εύκολο από το να έχεις να ξυριστείς κάθε μέρα” και συνέχισε πως πάει με την αδερφή της, Kylie, στα Sev Laser. Στα φρύδια της κάνει κερί και είπε πως “δεν κάνω για κανέναν λόγο κλωστή γιατί το σάλιο κάποιου άλλου μπορεί να έρθει σε επαφή με το πρόσωπό μου!”.

Αλήθεια, εσύ με τι κάνεις αποτρίχωση; Ας κάνουμε focus στα πόδια και το μπικίνι και μπορείς να απαντήσεις στο poll παρακάτω!

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ θυμάσαι πώς ήταν η Khloe οκτώ χρόνια πριν; Δες στάδιο- στάδιο όλη την θεαματική της μεταμόρφωση! Μιλάμε πάντα για τον ίδιο άνθρωπο!

Read More

And More