Κι όμως! Υπάρχει καλλυντικό που σου τονώνει την αυτοπεποίθηση και είναι αυτό!

Ακόμη θυμάμαι εκείνη την φορά που ήρθα αντιμέτωπη με την πρώτη μου ρυτίδα. Ήταν σε μια από αυτές τις φωτογραφίες που βλέπεις ξαφνικά ταγκαρισμένες στο προφίλ σου και που απλά θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί! Και ήταν εκείνη η ίδια στιγμή που έπαψα να πιστεύω στα κλισέ ότι οι ρυτίδες είναι γοητεία ή ό,τι. Οι ρυτίδες υπάρχουν για να σου ρίχνουν την αυτοπεποίηθηση. Τελεία!

Γι’αυτό και το ολοκαίνουριο προϊόν της Bobbi Brown δεν θα μπορούσε να έχει πιο εύστοχο τίτλο: λέγεται Instant Confidence Stick και εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες με ένα πέρασμα, σαν να πέρασες μόλις από το πρόσωπό σου το πιο τέλειο φίλτρο στο instagram!

Πώς λειτουργεί!

-Η ματ διάφανη φόρμουλα χωρίς χρώμα βοηθά στην μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.
– Ενα μοναδικό τριπλό σύμπλεγμα δημιουργεί μια απαλή στρώση που προσφέρει απαλό φινίρισμα και τελειοποιεί την υφή της επιδερμίδας.
– Προσφέρει φωτεινότητα και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ατελειών. Απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα.
Πώς να το εφαρμόσεις!
Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου και εφάρμοσε όπου χρειάζεται πριν από το makeup. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου!

Θα το βρεις στα καταστήματα από τον Σεπτέμβριο!

Read More

And More