Site icon TLIFE

Η Kim Kardashian και ο Mario Dedivanovic κυκλοφορούν σειρά μακιγιάζ! Όλα τα info!

Τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην beauty ορολογία μια σειρά από νέες λέξεις. Νέες λέξεις όπως contouring. Ή storibing. Ή αυτή η μανία με τα nude χείλη. Και όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν αν η Kim Kardashian δεν είχε συναντήσει τον Mario Dedivanovic και ο Mario Dedivanovic δεν είχε συναντήσει την Kim για να αλλάξουν μαζί τον κόσμο της ομορφιάς.

Στις 5 Απριλίου οι δυο τους έχουν επέτειο δέκα χρόνων γνωριμίας- συνεργασίας- φιλίας και με αφορμή αυτό στις 5 Απριλίου του 2018 θα κυκλοφορήσει η σειρά μακιγιάζ που έχουν ετοιμάσει οι δυο τους.

 

Την ανακοίνωση της συνεργασίας έκανε μέσα από τo instagram του ο Mario Dedivanovic ο οποίος ανέβασε την αντίστοιχη σελίδα από τις 5 Απριλίου του 2008 οπότε και γνωρίστηκαν. Σε αυτό το post ο ίδιος έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι το τότε πρακτορείο στο οποίο δούλευε του είπαν να μην συνεργαστεί με την Kim γιατί δεν επρόκειτο να κάνει ούτε ένα εξώφυλλο Vogue και πως σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχει καν. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά ο Mario Dedivanovic είναι makeup artist πρώτης γραμμής και εμείς είμαστε εδώ και με αγωνία περιμένουμε να κυκλοφορήσει αυτή η σειρά για να δούμε τι μπορεί να περιέχει εκτός από τα signature contouring stick! Εσύ τι λες;

UPDATE: Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτό που ανέβηκε στο instagram του KKW BEAUTY και ανακοινώνει την συνεργασία των δύο.

Και αυτά είναι τα πρώτα προϊόντα που ξέρουμε πως θα περιλαμβάνονται στην συλλεκτική σειρά: σκιές στα πιο flashy χρώματα και με την πιο τέλεια απόδοση!

© 2024 tlife.gr