Ξέχασε ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα για το ντεμακιγιάζ!

Λόγω δουλειάς έχω συναναστραφεί πολλούς make up artists. Από την άλλη, υπάρχει πάντα αυτό το instagram που μπορείς να δεις τα προϊόντα που αγαπούν οι σημαντικότεροι make up artists του κόσμου τους οποίους δεν έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς (για τον απλό λόγο ότι δεν είναι στην Ελλάδα!). Που θέλω να καταλήξω; Στο κοινό μυστικό όλων αυτών των make up artists. Αν ανοίξεις, λοιπόν, τα βαλιτσάκια τους ή αν συζητήσεις μαζί τους θα σου πουν ότι ορκίζονται σε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ: το Sensibio H2O της Bioderma (δες εδώ τι έχει πει γι’αυτά η Charlotte Tilbury).

Και μέσα από αυτό το post 1. θα σε μυήσω στο θρυλικότερο νερό ντεμακιγιάζ (κάνει καριέρα κι έτσι!) και 2. θα σου συστήσω και την υπόλοιπη σειρά των νερών ντεμακιγιάζ της Bioderma ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Bioderma Sensibio H20
ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ


Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι πωλείται 1 Sensibio H2O στον κόσμο κάθε 5 δευτερόλεπτα! Φέτος, το 1ο μικκυλιακό νερό κλείνει τα 22 χρόνια του! Καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ και καταπραΰνει χάρη στην περιεκτικότητα του σε εκχύλισμα cucumis sativus που προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση. Έχει άριστη ανεκτικότητα στο δέρμα και στα μάτια (ουδέτερο PH) και διατηρεί το υδρολιπιδικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος.
100 ML Λ.Τ. : 5,00 €
250 ML Λ.Τ. : 9,95 €
500 ML Λ.Τ : 15,50 €


Bioderma Sébium H2O
ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ- ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΚΜΗΣ

Χάρη στην κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία Fluidactiv®, το Sébium H2O καθαρίζει αλλά και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος ενώ αποτρέπει την πάχυνση του. Παράλληλα, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος καταπολεμούν τα αίτια της φλεγμονής. Έχει άριστη ανεκτικότητα στο δέρμα και στα μάτια.
100 ML Λ.Τ. : 6,00 €
250 ML Λ.Τ.: 11,00 €
500 ML Λ.Τ. : 19,00 €


Bioderma Hydrabio H2O
ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ


Χάρη στην κατοχυρωμένη καινοτομία AQUAGENIUM®, το Hydrabio H2O μιμείται τον φυσιολογικό και βιολογικό μηχανισμό ενυδάτωσης του δέρματος, δρα δηλαδή βιομιμητικά, προκειμένου να αποκαταστήσει την ισορροπία του. Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ από το αφυδατωμένο δέρμα επαναφέροντας την άνεση, την απαλότητα και τη λάμψη του. Επιπλέον, καταπραΰνει το δέρμα από την έντονη αίσθηση τραβήγματος προετοιμάζοντάς το για την εφαρμογή προϊόντων φροντίδας.
250 ML Λ.Τ.: 11,50 €

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νερών Bioderma
Δεν χρειάζονται ξέβγαλμα
Η μοναδική σύνθεση των καθαριστικών διαλυμάτων σε μορφή νερού της Bioderma μας επιτρέπει να παραλείψουμε το ξέβγαλμα. Τα μικκύλια αφαιρούν τους ρύπους ενώ το προϊόν προσφέρει ιδανική ανεκτικότητα στο δέρμα.

Οι δερματολόγοι είναι οπαδοί
Eίναι οι πρώτοι που συνέστησαν τα καθαριστικά διαλύματα της Bioderma καθώς πείστηκαν από την αποτελεσματικότητα, την απαλότητα και την εύκολη εφαρμογή τους. Σέβονται το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας, είναι μη-φαγεσωρογόνα, και προσφέρουν στοχευμένη δράση.

Τα νερά H2O της Bioderma είναι Νο.1!
– 1 καθαριστικό νερό BIODERMA πωλείται κάθε 5 δευτερόλεπτα παγκοσμίως
– Τα καθαριστικά H2O της Bioderma είναι N°1 σε πωλήσεις στη Γαλλία
– Η προτίμηση στο Sensibio H2O επιβεβαιώνεται παγκοσμίως

Πήγαινε, λοιπόν, στο φαρμακείο της περιοχής σου και ζήτα το νερό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου!

Read More

And More