Ξηρό σαμπουάν με glitter! Do or don’t;

Είμαι από αυτές που λούζονται το ένα πρωί και το ένα (ίδιο!) βράδυ τα μαλλιά τους είναι λιπαρά. Άρα, είμαι και από αυτές που κυκλοφορούν με το ξηρό σαμπουάν στην τσάντα (ορκίζομαι στο Klorane). Γιατί το ξηρό σαμπουάν είναι ο πιο safe τρόπος να απορροφήσεις την λιπαρότητα και αν θες να το πας και παραπέρα, να κάνεις κανα-δυό χτενίσματα που απαιτούν όγκο.

Όμως, για κάποιες που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή, να λάμψουν κυριολεκτικά (!) στο ρεβεγιόν ή ό,τι, το ξηρό σαμπουάν είναι επίσης η λύση. Μόλις ανακαλύψαμε ότι υπάρχει ξηρό σαμπουάν ή, καλύτερα, πούδρα με glitter που δίνει πόντους λάμψης στην εμφάνισή σου.

Πρόκειται για το Spacedust dry shampoo το οποίο κοστίζει $22.00 και μπορείς να βρεις online εδώ. Τώρα, αν με ρωτάς τι μπορείς να κάνεις με το dry shampoo που έχει glitter είτε να το ψεκάσεις σε όλα τα μαλλιά σου (ο πιο uodated τρόπος) είτε να το απλώσεις τοπικά στη ρίζα (ο περσινός μεν, girly και εντυπωσιακός δε). Και για να δεις βήμα- βήμα πώς θα υιοθετήσεις το glitter στην χωρίστρα κάνε κλικ εδώ!

Last chance info: για να φύγει το glitter ευκολότερα, πέρασε προηγουμένως στην περιοχή που θα το απλώσεις λαδάκι μαλλιών.

Read More

And More