Ξόδεψε $60.000 σε πλαστικές για να μοιάζει στην Ivanka Trump!

Η Ιβάνκα Τραμπ είναι η μεγαλύτερη κόρη του νέου προέδρου της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα από αυτό: είναι επιχειρηματίας, έχει δικό της brand με παπούτσια, δικό της blog και εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο που θέλουν να της μοιάσουν.

Καλύτερα: θέλουν τόσο να της μοιάσουν που δεν αντιγράφουν απλώς το στιλ της αλλά μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν δεκάδες πλαστικές για να αποκτήσουν τη μύτη της, τα ζυγωματικά της, τα χείλη της ή ό,τι… Μια από αυτές είναι και η 33χρονη Tifanny Taylor η οποία ξόδεψε 60.000 δολάρια σε πλαστικές για να της μοιάσει.

“Είναι τόσο όμορφη, τόσο κομψή, είναι μητέρα, έχει τις δικές της επιχειρήσεις και ξεκίνησα να την θαυμάζω και να θέλω να της μοιάσω δύο χρόνια πριν”, είπε η ίδια στο αμερικάνικο People.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο και επί έξι μήνες έκανε συνεχώς επεμβάσεις προκειμένου να πετύχει το στόχο της. Μέτρησε: δύο αυξητικές στήθους, λιποαναρρόφηση, εμφυτεύματα στα ζυγωματικά, ένα μίνι λίφτινγκ προσώπου, ένα μίνι λίφτινγκ ματιών, δύο ρινοπλαστικές και μια ακόμη επέμβαση στα μάτια της προκειμένου να δείχνουν πιο ανοιχτά (φιουυυυ!).

Η Tifanny Taylor που είναι και μητέρα τριών παιδιών είπε στο αμερικάνικο περιοδικό ότι άξιζε τα έξοδα και την διαδικασία και πως το αποτέλεσμα την έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη: “Νιώθω πιο εκλεπτυσμένη και έτοιμη να κατακτήσω τον επιχειρηματικό κόσμο!”.

Παραπάνω μια VS photo της 33χρονης πριν και μετά τις “θέλω-να-γίνω-Ιβάνκα” επεμβάσεις.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα πηγαίνει στον πλαστικό της με photo της διάσημης που θαυμάζει για να γίνει ίδια με αυτήν. Απλώς, μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει αυτή η διάσημη να είναι κάποια από τις αδερφές Kardashian- Jenner…

Read More

And More