Η Kylie Jenner άλλαξε τρεις διαφορετικές περούκες για το Coachella!

Μετά την γέννηση της μικρής Storm η Kylie Jenner μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Εχμ, για την ακρίβεια, δεν έφυγε ποτέ! Έτσι, λοιπόν, η ίδια εμφανίστηκε στο Coachella (το big thing του Σαββατοκύριακου, αυτού και του επόμενου) αλλάζοντας τα μαλλιά της τρεις φορές. Παρακάτω μπορείς να δεις όλες τις αλλαγές της!

Look no 1

https://www.instagram.com/p/BhiA2q_AS_L/?hl=el&taken-by=kyliejenner

H πρώτη εμφάνιση της Kylie Jenner έγινε με αυτή τη μακριά φούξια περούκα ενώ το caption της φωτογραφίας ήταν: “Δεν είμαι μια κανονική μαμά! Είμαι μια cool μαμά!” και στ’αλήθεια τι πιο cool για μια φρέσκια μαμά από αυτό εδώ (btw δεν θα ήθελα ποτέ να δω τη δική μου με φούξια περούκα!)

https://www.instagram.com/p/BhiBEavAOhB/?hl=el&taken-by=kyliejenner

Όσο για αυτές τις τέλειες γυαλάδες; Πρόκειται για το Cotton Candy Cream Kylighter, ένα από τα highlighter της σειράς που έχει λανσάρει τελευταία.

Look no 2:

https://www.instagram.com/p/BhkWrrTl2AI/?hl=el&taken-by=kyliejenner

Αμέσως μετά από αυτά τα πολύ μακριά φούξια μαλλιά, η Kylie Jenner εμφανίστηκε με μια bob περούκα σε γαλάζιο χρώμα. Στην photo που ανέβασε είχε τα χέρια της τοποθετημένα στο πρόσωπό της και έγραψε: “I could buy designer but this Fashion Nova Fit” που είναι στίχος από την Cardi B η οποία ετοιμάζει πράγματι συνεργασία με το Fashion Nova Fit.

Look no 3:

https://www.instagram.com/p/BhmuYPYlauZ/?hl=el&taken-by=kyliejenner

Στο τρίτο και τελευταίο post που έκανε η Kylie Jenner (μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές) φορούσε μια περούκα αρκετά μακιγιάζ σε denim blue χρώμα, όπως έγραψε η ίδια!

Η ερώτηση είναι: ποιο από τα τρία looks είναι το αγαπημένο σου;

 

Read More

And More