Το λάθος που έκανε η Kim Kardashian με το concealer το έκανες κι εσύ!

Τα λάθη στο μακιγιάζ είναι δικαίωμα κάθε κοινής θνητής εκεί έξω. Όχι, όμως, και της Kim Kardashian γιατί η Kim Kardashian, όσο κι αν το θέλουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Δεν είναι μια από εμάς γιατί έχει 189669846 εκατομμύρια σε δέκα διαφορετικές τράπεζες και γιατί έχει ένα σωρό κόσμο πάνω από το κεφάλι της για να της κάνει μακιγιάζ σωστά (γνωστό και ως glam squad).

Κι όμως! Η Kim Kardashian μόλις ανέβασε στο ειδικό application που έχει το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει σε σχέση με το μακιγιάζ της και που δεν πρόκειται να επαναλάβει ποτέ ξανά. Ποιο είναι: το πολύ λευκό concealer!

H Kim μάλλον θα εννοούσε αυτό! Μάλιστα, είναι ένα λάθος που κάναμε πολλές από εμάς εκεί γύρω στα 90’s, το οποίο δε ήταν τόσο διαδεδομένο ώστε απέκτησε και όνομα και ήταν γνωστό ως ρακούνε εφέ!

Σκέψου το: όταν βάζεις πολύ ανοιχτό concealer για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους το μόνο που καταφέρνεις είναι οι μαύροι κύκλοι να γίνουν γκρι! Άρα, ο σωστότερος τρόπος αν έχεις έντονο πρόβλημα είναι να αποχρωματίσεις πρώτα με έναν κορέκτορα πορτοκαλί (εξουδετερώνει το μαύρο) και από πάνω να τοποθετήσεις concealer στο χρώμα του makeup που έχεις επιλέξει να φοράς ή έστω έναν τόνο ανοιχτότερο.

Επίσης, στο ίδιο post η Kim Kardashian αναφέρει ότι είναι πολύ χαρούμενη που ξεκίνησε να χρησιμοποιεί SPF από μικρή ηλικία κι έτσι εμπόδισε τους μαύρους κύκλους να γίνουν ακόμη πιο μαύροι. Κάποιες φορές οι μαύροι κύκλοι μπορεί να προκληθούν ακόμη και από υπερπαραγωγή μελανίνης, από βλάβη που προκαλεί ο ήλιος ή από πολύ τρίψιμο στην περιοχή, οπότε ναι, το να φοράς ένα ειδικό αντηλιακό στικ κοντά στην περιοχή των ματιών εννοείται πως θα σε βοηθήσει!

 

Εσύ έχεις κάποια tips για τους μαύρους κύκλους;

Last but not least: αλήθεια, ήξερες ότι υπάρχουν ειδικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους και τις ασκήσεις; Είναι πολύ απλές και θα τις δεις εδώ!

 

Read More

And More