Lili Reinhart: η πρωταγωνίστρια του Riverdale έκανε μόνη της το μακιγιάζ της για την νέα καμπάνια της Covergirl!

Η Lili Reinhart δεν είναι απλός η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης μου σειράς Riverdale (λες και αυτό είναι κάτι απλό!). Μόλις έγινε και πρωταγωνίστρια της ολοκαίνουργιας καμπάνιας Covergirl. Αλλά πίσω από αυτό το νέο υπάρχει και ένα ακόμη νέο: για την καμπάνια, η ηθοποιός έκανε μόνη της μακιγιάζ στον εαυτό της, αποδεικνύοντας έτσι ότι μπαίνουμε σε μια ολοκαίνουργια εποχή! Μια εποχή που το DIY και το real beauty σε όλα τα επίπεδα είναι στο προσκήνιο!

“Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με την Covergirl, ένα iconic brand που είναι εκεί για καθεμία από εμάς που βρίσκει χαρά στο να παίζει και να πειραματίζεται με το μακιγιάζ. Από τότε που ήμουν 13, το μακιγιάζ υπήρξε για εμένα πηγή αυτοπεποίθησης και ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσω την φυσική μου ομορφιά, την φυσική ομορφιά που υπάρχει σε όλους μας!”, έγραψε η ίδια.

Όσο για το μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει για την καμπάνια: ροζ μάγουλα σεταρισμένα με ροζ χείλη και μάτια βαμμένα με μοβ και nude σκιά. Τέλος, έντυσε τις βλεφαρίδες της με την Covergirl Lash Blast mascara.

 

Read More

And More