Lili Reinhart: η πρωταγωνίστρια του Riverdale έχει μια πολύ ιδιαίτερη συσκευή για το skincare της στο σπίτι!

Να σηκώσει το χέρι της όποια ένιωσε τους προηγούμενους μήνες την επιδερμίδα της να υποφέρει κατά την διάρκεια της καραντίνας! Φαίνεται, λοιπόν, πως ήμασταν πολλές και η Lily Reinhart, η πρωταγωνίστρια του Riverdale ήταν μια από αυτές! Ωστόσο, η ίδια είχε όλα τα μέσα για να το διαχειριστεί και bonus μια συσκευή skincare που όλες θα θέλαμε να έχουμε σπίτι μας.

Η Lily Reinhart ανέβασε ένα story στο instagram στο οποίο μας δείχνει τα προϊόντα που χρησιμοποιούσε όλο το προηγούμενο διάστημα και πέρα από μερικά πολύ καλά- πολύ καλά προϊόντα, όπως για παράδειγμα την κρέμα Augustinus Baber (κοστίζει 170 δολάρια), είχε και μια πολύ ιδιαίτερη συσκευή που ατμού που βοηθά να ανοίξουν οι πόροι και είναι σαν να κάνεις επαγγελματικό facial αλλά στο σπίτι σου!

Η συσκευή αυτή είναι η Dr. Dennis Gross SkincarePro Facial Steamer και βοηθά να ανοίξουν οι πόροι της επιδερμίδας για να εισχωρήσουν τα συστατικά των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσεις σε βάθος. Βεβαίως, αν δεν θέλεις να διαθέσεις τα χρήματα για μια παρόμοια συσκευή, μια καλή εναλλακτική είναι να βράσεις ζεστό νερό και να κάτσεις πάνω από το μπολ (αφού βράσει) κρατώντας μια πετσέτα στο κεφάλι σου ώστε να μην φεύγει η ζέστη.

Το έχεις δοκιμάσει; Θα το δοκιμάσεις;

 

 

Read More

And More