Lili Reinhart: “Στο lockdown έφυγα άρον-άρον και άφησα πίσω μου το 90% των καλλυντικών μου!”

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ περίεργοι για όλους μας. Μείναμε σπίτι και πολλοί μέσα από αυτή την κατάσταση προσπαθούσαμε να εστιάσουμε σε ότι θετικό μπορεί να υπήρχε. Διαβάσαμε βιβλία, κάναμε μάσκες, μαγειρέψαμε.

Στην ίδια λογική κινήθηκε και η Lily Reinhart, η πρωταγωνίστρια του Riverdale (φαντάζομαι είδες πολύ Netflix τους προηγούμενους μήνες) και spokesperson της CoverGirl για την vegan σειρά Clean Fresh με την διαφορά, όμως, ότι η ίδια αναγκάστηκε να βγάλει από την ζωή της τις μάσκες γιατί αναγκάστηκε να φύγει άρον- άρον και να αφήσει πίσω της τα καλλυντικά της!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Byrdie είπε το εξής: “Είναι περίεργο γιατί ήμουν ακόμη στον Καναδά για τα γυρίσματα του Riverdale όταν έγινε το Covid-19 και έπρεπε να μετακομίσω πίσω στο L.A. πολύ γρήγορα. Έπρεπε να περάσω τα σύνορα προτού τα κλείσουν. Είχα πάρα πολλά προϊόντα skincare μαζί μου αλλά άφησα πίσω στο Βανκούβερ περίπου το 90% γιατί δεν υπήρχε χρόνος! Ήταν πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι ξαφνικά το skincare μου έγινε τόσο απλοϊκό. Χρησιμοποιώ πολύ συγκεκριμένα προϊόντα αλλά αυτά τα προϊόντα αποδείχτηκε ότι έκαναν δουλειά και η επιδερμίδα μου είναι πολύ καλά. Δεν έκανα και δεν κάνω καθόλου μακιγιάζ, αλλά όταν το κάνω χρησιμοποιώ το Clean Fresh Hydrating Concealer, βάζω λίγη μάσκαρα, γεμίζω τα φρύδια μου και είμαι έτοιμη”, είπε και συνέχισε: “Είμαι πρόσωπο ενός brand που πρεσβεύει το clean beauty και την φυσική επιδερμίδα, που σου λέει ότι πρέπει να βλέπεις τους πόρους σου και να επιτρέπεις στην επιδερμίδα σου να αναπνέει ελεύθερα και όλα αυτά ταιριάζουν τέλεια με την γενικότερη προσέγγισή μου στην ομορφιά. Δεν μου αρέσουν τα παχύρρευστα foundation και τα βαριά concealer. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι πολύ ελαφριά και το δέρμα σου μπορεί να αναπνεύσει, ενώ όλα έχουν ένα όμορφο και λαμπερό τελείωμα. Δεν μου αρέσει το ματ αποτέλεσμα. Σίγουρα μπορεί να είναι όμορφο αλλά δεν ταιριάζει σε εμένα προσωπικό!”.

https://www.instagram.com/p/B4PWoZWnYz2/

Αλήθεια, ποια είναι η δική σου προσέγγιση στην ομορφιά; Ματ ή λαμπερή επιδερμίδα; Full makeup ή όχι;

 

Read More

And More