Lily Collins: επέστρεψε από την Κορέα, την καρδιά της ομορφιάς, και αποκαλύπτει το αγαπημένο της προϊόν!

Το κορίτσι με τα παχιά φρύδια και την signature ομορφιά έχει πολλούς fan εκεί έξω. Ανάμεσα σε αυτούς τους πολλούς είμαστε κι εμείς! Ο λόγος για την Lily Collins η οποία μόλις γύρισε από την Κορέα, την καρδιά της ομορφιάς και της κοσμετολογίας, και αποκάλυψε την αδυναμία της για μια συγκεκριμένη κατηγορία καλλυντικών αλλά και ποιο ήταν το μεγαλύτερο beauty άγχος της όλο εκείνο το διάστημα.

Η ίδια αποκάλυψε ότι της αρέσει πολύ να φροντίζει τον εαυτό της αλλά όσο βρισκόταν στην Κορέα είχε άγχος να δοκιμάζει νέα προϊόντα γιατί φοβόταν μην αντιδράσει περίεργα η επιδερμίδα της εν μέσω γυρισμάτων. Μιλώντας για την αγαπημένη της κατηγορία προϊόντων είπε: “Μου αρέσουν πάρα πολύ οι μάσκες προσώπου, λατρεύω τις μάσκες της Lancome και ήταν πολύ περίεργο που κυκλοφορούσα στην Κορέα και έβλεπα όλες αυτές τις πολλές και διαφορετικές μάσκες! Έχουν μάσκες σε σχήμα ζώου, σε σχήμα υπερ-ηρώων και πολλά, πολλά ακόμη! Στην Κορέα ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους είναι αφιερωμένο στην ομορφιά!”, είπε η Lily Collins.

Αλήθεια, εσύ πόσο καιρό έχεις να κάνεις μάσκα. Κάνε κλικ εδώ και ανακάλυψε τις sheet masks, το τεράστιο trend που εδώ και λίγους μήνες έχει έρθει στην Ελλάδα!

Read More

And More