MAC Nicopanda! Πότε έρχεται στην Ελλάδα!

Η MAC είναι αυτό το brand στο οποίο μπορείς να ξοδέψεις όλο το μηνιάτικό σου, να ορκιστείς ότι δεν θα ξαναπάς (σύντομα) και να ξοδέψεις και το επόμενο μηνιάτικό σου #truestory. Γιατί κάθε τόσο η MAC έχει και μια δεν-έχω-λόγια συλλογή να μας επικοινωνήσει. Επίσης: κάτι άλλο που μου συμβαίνει με τη MAC είναι πως γράφω για κάθε συλλογή πως είναι ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι να έρθει η επόμενη!

Λοιπόν, η επόμενη ήρθε και είναι ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει! Χα! Η νέα συνεργασία είναι με τον Nicola Formichettiμ πρώην creative director του Mugler και πρόσφατα της Diesel, ο οποίος δημιούργησε το 2011 το δικό του brand, το Nicopanda.

Η νέα σειρά, λοιπόν, της MAC είναι η MAC Nicopanda η οποία έχει τις πιο cute συσκευασίες που έχεις δει ποτέ (και από αυτές που φυσικά δεν θέλεις να αγγίξεις για να μην χαλάσεις!).

Είναι η πρώτη φορά που η MAC αφήνει εξ’ολοκλήρου μια συλλογή στα χέρια ενός σχεδιαστή, περισσότερα info θα έχεις σύντομα αλλά το πιο βασικό σου ερώτημα θα απαντηθεί τώρα: πότε έρχεται η σειρά στην Ελλάδα; Τον ερχόμενο Απρίλιο μας απάντησε η PR & AR Manager της MAC για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, Έλια Κεντρωτά. Can’t wait!

🐼🐼 #macnicopanda #maccosmetics #maccosmeticsgreece #seriouscrash #springcollection #maccollection #nicolaformichetti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elia Kentrota (@elia_kentrota) στις

Read More

And More