Madwalk 2018: πώς προετοιμάστηκαν οι διάσημες για το red carpet!

Κάποτε στο κόκκινο χαλί βλέπαμε το αποτέλεσμα ενός look και μιας στιλιστικής επιλογής και όχι τι υπήρχε πίσω από αυτό. Από τότε, όμως, που μπήκε στην ζωή μας το instagram (thank God) έχουμε όλο το backstage υλικό που χρειαζόμαστε για να δούμε πως προετοιμάζονται οι διάσημες για το κόκκινο χαλί και να γνωρίσουμε καλύτερα το glam squad τους.

Πριν λίγες ώρες έγιναν τα Madwalk και προτού περπατήσουν στο κόκκινο χαλί ή προτού ανέβουν on stage, οι διάσημες φρόντισαν να μας τροφοδοτήσουν με μπόλικο υλικό. Παρακάτα α) θα πάρεις έμπνευση και για τα δικά σου μακιγιάζ και μαλλιά β) θα δεις πώς περνάνε στην προετοιμασία και γ) θα διαπιστώσεις πως οι καλύτεροι φίλοι των διασήμων είναι το glam squad τους. Ιδού!

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς για δεύτερη συνεχόμενη φορά και στο πλαίσιο ενός τέτοιου event άλλαξε και πολλά ρούχα και άλλα τόσα μακιγιάζ και μαλλιά. Μας άρεσε με όλα πολύ και φυσικά απολαύσαμε όλη την διαδικασία που ανέβασε εκείνη στα instagram stories της αλλά και η Γωγώ Νικηφοράκη που επιμελείται το μακιγιάζ της και ο Σπύρος Σαμοϊλης που φροντίζει τα μαλλιά της.

Παραπάνω, η απόδειξη ότι η Μαίρη Συνατσάκη δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της κάτι που απολαμβάνουμε πολύ σε εκείνη.

Παραπάνω, η Μαίρη Συνατσάκη προτού ξεκινήσει το μακιγιάζ και παρακάτω αφού έχει ολοκληρωθεί το makeup και γίνονται οι τελευταίες πινελιές στα μαλλιά. Το μακιγιάζ της κινείται σε peachy τόνους ενώ η έμφαση έχει δοθεί στις εξωτερικές γωνίες των ματιών με σκούρα σκιά προς τα έξω και ψεύτικες βλεφαρίδες, επίσης εκεί ώστε να δίνουν ανοδικότητα.

Ελένη Φουρέιρα

Το beauty look της Ελένης Φουρέιρα ήταν από τα πιο αγαπημένα της και ήταν όλο εμπνευσμένο από την εποχή της disco με πολύ μεγάλες μπούκλες και μεταλλικά χείλη. Το μακιγιάζ ανέλαβε ο Παντελής Τουτουνζής με τον οποίο είναι χρόνια φίλοι και τα μαλλιά ο Χρήστος Μπαϊραμπάς.

Σίσσυ Χρηστίδου- Φοδωρής Μαραντίνης

Το μακιγιάζ της Σίσσυ Χρηστίδου ανέλαβε η Ρούλα Σταματοπούλου η οποία δημιούργησε για εκείνη ένα beauty look που συνδύαζε κόκκινα χείλη και winged eyeliner ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης εμφανίστηκε με γκρι μαλλιά.

Demy

Πίσω από κάθε beauty look υπάρχει μια πηγή έμπνευσης. Στην περίπτωση της Demy, ή μάλλον, του hair styling της Demy, αυτή προήλθε από την ταινία “The Royal Tenenbaums” και ο αγαπημένος μας Tom Zois έβαλε το χέρι του σε αυτό!

Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε ένα πολύ χιουμοριστικό βίντεο από την backstage προετοιμασία της. Το μακιγιάζ της είχε έντονο μπλε στα μάτια ενώ είχε ένα ultra sleek ponytail.

Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου με τον κολλητό φίλο της και official hairtylist, Νικόλα Βιλλιώτη την στιγμή που της κάνει hair styling.

Θωμαή Απέργη

Η Θωμαή Απέργη εμφανίστηκε με πολύ glam beauty look: half up για τα μαλλιά της και ένα ultra sexy full makeup που είχε επιμεληθεί η αγαπημένη μας Μαρία Μαρκαντωνάτου. Το hair styling έγινε από τον Κωνσταντίνο Αυγερινό.

Σας αγαπώ ομαδάρα μου.. @kostasavgerinos @mmarkantonatou @vasiliki_eftaxia @sacraqueen @epantazopoulou @panik_entertainment_group @panikrecords #panikfamily ❤❤❤ #madwalk2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) στις

Read More

And More