Makeunder! Η Pamela Anderson είναι αγνώριστη με το νέο της look!

Πολλές διάσημες έχουν signature beauty look, δηλαδή ένα μακιγιάζ ή ένα χτένισμα που τις χαρακτηρίζει. Ας πούμε: η Gwen Stefani είναι τόσο συνδεδεμένη στο μυαλό μας με το κόκκινο κραγιόν που όταν την είδαμε χωρίς αυτό σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. Και Ariana Grande μας κάνει συνειρμό πάντα με τη λέξη ponytail.

Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, των έχω-signature-beauty-look διασήμων ανήκει και η Pamela Anderson την οποία έχουμε συνηθίσει με huge μπούκλες, ροζ gloss και σκούρα βαμμένα μάτια. Και είναι τόσο αυτό η Pamela ώστε αν την βλέπαμε χωρίς το μακιγιάζ και τα μαλλιά αυτά θα λέγαμε ότι κάτι της συμβαίνει. Ε, λοιπόν, κάτι της συμβαίνει αλλά να που αυτό το κάτι είναι καλό!

Την περασμένη εβδομάδα, η Pamela εμφανίστηκε χωρίς τα extensions της, το έντονο ροζ lip gloss και τα σκούρα βαμμένα μάτια. Ήταν απόλυτα φυσική και πολύ όμορφη με το flawless skin της και το half up της και όλη αυτή την…. makeunder μεταμόρφωσή της (το makeunder είναι το αντίθετο του makeover όταν… ξεστιλιζάρεις κάποια ή τον εαυτό σου).

Και η αναπόφευκτη ερώτηση είναι: πώς προτιμάς την Pamela Anderson; Όπως την ήξερες από το Baywatch ή όπως την βλέπεις μετά το makeunder; Δεν ξέρω τι θα αποφασίσεις αλλά είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις στο εξής: η Pamela είναι sexy έτσι κι αλλιώς. Και το sexiness είναι κάτι έμφυτο που κανένα ντεμακιγιάζ δεν μπορεί να σου στερήσει!

Read More

And More