3 primer που θα κρατήσουν το μακιγιάζ στη θέση του όλη νύχτα

Το πιθανότερο είναι να έχεις ήδη προγραμματίσει τη βραδινή σου έξοδο. Έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις αλλά και το make up look που θα υιοθετήσεις. Το ζητούμενο είναι να παραμείνει στη θέση του όλη τη νύχτα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή των experts που θα σε σώσει. 

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς το κατάλληλο primer. Εκείνο που θα κρατήσει μακριά τις γυαλάδες και θα συγκρατήσει όλα τα προϊόντα μακιγιάζ σταθερά. Πρόκειται για το μικρό μυστικό των make up artists κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τοποθετήσεις άμεσα στο νεσεσέρ σου. 

Το απλώνεις αμέσως μετά την ενυδατική κρέμα και πριν το φον ντε τεν κι αν ετοιμάζεσαι να αποκτήσεις ένα καινούριο δες στη συνέχεια τα 3 αγαπημένα μου. 

Chanel La Base Matifiante, Perfecting Makeup Primer Matifying-Moisturizing: Ενισχυμένο με ενυδατικό προστατευτικό σύμπλεγμα και υαλουρονικό οξύ κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη για ώρες. Το blue micro-algae που επίσης περιέχει στη σύνθεση του είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες ενώ οι σπόροι annatto και τα θαλάσσια σάκχαρα μειώνουν τους πόρους και αφήνουν ματ φινίρισμα. 

Dior Dior Forever Glow Veil:  Με σύνθεση που αποτελείται από 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και  υψηλή συγκέντρωση σε εκχυλίσματα λουλουδιών περιποιείται και προστατεύει το δέρμα. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ το κρατά ενυδατωμένο και λαμπερό ενώ το προετοιμάζει για τα προϊόντα που ακολουθούν. 

Max Factor Facefinity Universal Primer:  Μια ελαφριά ματ σύνθεση και αντιοξειδωτική δράση προστατεύει και θρέφει την επιδερμίδα ενισχύοντας τη διάρκεια του μακιγιάζ. Παράλληλα ελαχιστοποιεί τους πόρους και λειαίνει τις ατέλειες ενώ η vegan σύνθεση του προσφέρει μεταξένια μια ανάλαφρη αίσθηση ενυδάτωσης.

Κεντρική Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 

Read More

And More