5 διάσημες Ελληνίδες μας δίνουν έμπνευση για το μακιγιάζ που θα κάνουμε για να βγούμε!

Όλη την εβδομάδα επαναλαμβάνουμε το ίδιο μοτίβο: ακολουθούμε την ίδια διαδρομή για το γραφείο, χτενίζουμε τα μαλλιά μας με συγκεκριμένο τρόπο και βαφόμαστε και με συγκεκριμένο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο είναι μια πολύ καλή αφορμή, λοιπόν, για να πειραματιστείς λίγο παραπάνω με την εμφάνισή σου και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.

Η ερώτηση είναι: τι θα είναι αυτό το διαφορετικό; Αντλήσαμε έμπνευση από μερικά πολύ ωραία μακιγιάζ που είδαμε πρόσφατα στις διάσημες. Ετοιμάσου για screenshot!

Τάμτα

Η Τάμτα δεν κάνει ποτέ συμβατικές επιλογές ούτε στο styling ούτε φυσικά στο makeup και τα μαλλιά. Κάθε της εμφάνιση είναι διαφορετική και της δίνει ένα συγκεκριμένο στιλ. Αυτό το μακιγιάζ από την Άντζελα Περδικομάτη με το οποίο την είδαμε πρόσφατα, μας άρεσε πολύ! Αν νιώθεις πιο edgy, λοιπόν, δοκίμασέ το! Θα χρειαστείς ένα εύπλαστο προϊόν το οποίο θα απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο και τη ρίζα του κάτω και για να κάνεις και πιο smudged το αποτέλεσμα, μπορείς να ταμπονάρεις με το δάχτυλό σου αφού ολοκληρώσεις την εφαρμογή. Ιδανικό προϊόν είναι το Epic Black Mousse Liner της Nyx (€10.21).

Ζέτα Μακρυπούλια

Τόλμησε κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ σου επενδύοντας στο χρώμα. Εξάλλου, υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές από το… μαύρο μολύβι! Το ροζ- φούξια είναι μια τέτοια περίπτωση την οποία υιοθέτησε η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας εδώ είναι να βρεις το σωστό μολύβι, αλλά λύσαμε τον γρίφο για εσένα! Δοκίμασε, λοιπόν, το Artist Color Pencil – Crayon Multi-usage απόχρωση Lava and Go (€10.75) από την Make Up Forever και χρησιμοποίησέ το και ως περίγραμμα στα χείλη σου. Το μακιγιάζ έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη.

Μαίρη Συνατσάκη

Φούξια για τις ξανθιές, μπλε για τις καστανές! Αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου χωρίς να κάνεις πολλά. Αρκεί να τολμήσεις ελάχιστο χρώμα. Για να υιοθετήσεις το μακιγιάζ που έκανε η Γωγώ Νικηφοράκη στην Μαίρη Συνατσάκη τράβηξε μια παχιά γραμμή μπλε eyeliner και φρόντισε να την προεκτείνεις αρκετά από τις εξωτερικές γωνίες. Το ιδανικό μολύβι είναι το Badgal Bang Pencil, απόχρωση Blue της Benefit (€18.36).

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας αρέσει πολύ, αλλά με αυτό το μακιγιάζ ακόμη περισσότερο! Για να πετύχεις το look που δημιούργησε για εκείνη ο Γιάννης Σίσκος πάρε μια ιριδίζουσα σκιά όπως η Multicolor 325L της Elegant (€22.93) από την Make Me Up και άπλωσέ την περιμετρικά του ματιού με οριζόντια διάθεση ώστε να επιμηκύνεις τα μάτια. Και ένα κόλπο για να ολοκληρώσεις το smudged αποτέλεσμα: βάλε μαλακό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού σου και κλεισ’τα για ελάχιστα δευτερόλεπτα πιέζοντας. Όταν τα ανοίξεις τα μάτια σου θα έχουν το τέλειο μουντζουρωμένο και ultra sexy effect.

Χριστίνα Μπόμπα

Το κόκκινο κραγιόν είναι κλασική αξία όταν θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ σου πιο βραδινό (αν και φυσικά, δεν περιορίζεται μόνο για βράδυ!). Ο Παντελής Τουτουντζής δημιούργησε αυτό το look στην Χριστίνα Μπόμπα συνδυάζοντας τα κόκκινα χείλη με την χρυσή σκιά στα μάτια. Ένα κραγιόν που είναι πολύ κοντά σε αυτό που φοράει εδώ η ίδια είναι το Korres Morello Matte Lasting Lip Fluid, απόχρωση Red Velvet.

Αλήθεια, ποιο μακιγιάζ σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More