Beauty blender στην κατάψυξη: Είναι το νέο trend του Tik Tok που έγινε viral

Τα πιο απίθανα trends, tips και tricks τα μαθαίνεις πλέον από το Tik Tok. Κάποια από αυτά αξίζει απλά να τα παρακολουθήσεις και όχι να τα ακολουθήσεις. Υπάρχουν όμως και κάποια που παρουσιάζουν ενδιαφέρον όπως για παράδειγμα το τελευταίο που σου ζητά να βάζεις το αγαπημένο σου σφουγγαράκι μακιγιάζ, το γνωστό beauty blender, στην κατάψυξη! 

Κι όμως είναι το τελευταίο beauty trend που κάνει θραύση στο Tik Tok και έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές. Το hashtag είναι #frozenbeautyblender και οι χρήστες καλούνται να βάλουν το σφουγγαράκι τους στην κατάψυξη, αφού προηγουμένως το έχουν βρέξει, δύο περίπου ώρες πριν το χρησιμοποιήσουν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender)

Ποιος είναι ο λόγος; Οι Tik Tokers επιμένουν πως με αυτό τον τρόπο γίνεται τέλειο το blending του φον ντε τεν. Ταυτόχρονα το δέρμα αποκτά μια δροσερή όψη ενώ μειώνονται ερεθισμοί και κοκκινίλες. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν παρατήρησαν καμία απολύτως διαφορά. 

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν κρίνω από τη συνήθεια των celebrities να χρησιμοποιούν παγάκια για να μειώσουν πρηξίματα τόσο από την περιοχή των ματιών όσο και από το υπόλοιπο πρόσωπο είμαι σίγουρη πως μια μικρή διαφορά θα υπάρξει. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. 

Read More

And More