Beauty tips για sexy εμφάνιση στο νησί

Είσαι διακοπές, έχεις ήδη αποκτήσει τέλεια ηλιοκαμμένη όψη και το βράδυ απολαμβάνεις με τον αγαπημένο ή τις κολλητές σου δροσερά cocktails. Επιβάλλεται λοιπόν υιοθετείς τα πιο sexy beauty looks που ταιριάζουν στο καλοκαίρι και την διάθεση σου. Για να το πετύχεις όμως πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές και τα μικρά μυστικά των experts  ώστε να αποκτήσεις μοναδική λάμψη αλλά με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο. Σκοπός είναι άλλωστε να τονίσεις τη θηλυκότητα και τη γοητεία σου με τον πιο σοφιστικέ τρόπο.

Κράτησε σημειώσεις λοιπόν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

  • Στο νεσεσέρ σου υπάρχει σίγουρα ένα κόκκινο κραγιόν και αυτό ακριβώς είναι ο πιο σημαντικός σου σύμμαχος. Το καλοκαίρι και ειδικά στις διακοπές είναι λαμπερό και δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση με το μαύρισμα ενώ ταιριάζει τέλεια με το highlighter στα ζυγωματικά.
  • Αναμειγνύεις την ενυδατική σου κρέμα ή το after sun με highlighter σε ρευστή μορφή και το απλώνεις στο ντεκολτέ. Το μυστικό είναι το εφέ να είναι shimmery και όχι sparkly που σημαίνει πως αποφεύγεις το glitter.
  • Εστιάζεις στο βλέμμα αλλά χωρίς υπερβολές και σε αυτό θα σε βοηθήσει η μάσκαρα. Εφαρμόζεις δύο στρώσεις που κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν απλά υπέροχα.
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@tobimakeup)

  • Όσον αφορά στα μαλλιά οι απαλοί κυματισμοί είναι το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού και κατάλληλο προϊόν για να τους δημιουργήσεις είναι το texturizing spray που θα απλώσεις στα μήκη και τις άκρες των νωπών μαλλιών σου με τα χέρια. Στη συνέχεια στεγνώνεις «δουλεύοντας» με τα δάχτυλα.
  • Άπλωσε ταμποναριστά ελάχιστη ποσότητα highlighter στο cupid bow, στο κέντρο δηλαδή του άνω χείλους. Είναι ένα εφέ που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια και θελτικά.
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

  • Ακολούθησε το παράδειγμα της Jennifer Lopez αλλά και της Kim Kardashian που υιοθετούν smoky eye look σε γήινους τόνους και το καλοκαίρι. Κι αν δεν έχεις τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιάς μπορείς να το δημιουργήσεις με ένα μολύβι ματιών κάνοντας αρχικά το περίγραμμα και σβήνοντας στη συνέχεια με τα δάχτυλα ή ένα πινέλο.
  • Το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου προσθέτει μια εξωτική πινελιά στο βλέμμα που ταιριάζει πολύ στις καλοκαιρινές βραδινές εξόδους. 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

  • Βάλε άρωμα μόνο στον αυχένα. Είναι το σημείο που έχει υψηλή θερμοκρασία και κρατά το άρωμα σταθερό για ώρες. Παράλληλα είναι διακριτικό και όχι έντονο που σημαίνει πως όταν σε πλησιάζουν νοιώθουν μια απαλή αύρα της εσάνς.
  • Αν πάλι αγαπάς τις nude αποχρώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα χείλη αρχικά ένα ματ κραγιόν και στη συνέχεια να ταμπονάρεις στο κέντρο lip gloss ώστε να χαρίσεις το τέλειο εφέ που τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια με φυσικό τρόπο.
  • Αν μαζέψεις τα μαλλιά σου ψηλά άφησε δύο ελεύθερες τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο και δημιούργησε όγκο στην κορυφή. Πρόκειται για το retro look που είναι μεγάλη τάση αλλά και ένα από τα πιο sexy χτενίσματα ever.

Read More

And More