Fall Winter 2021: Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά make up trends

Τα fashion shows της φετινής σεζόν έχουν πραγματοποιηθεί από την περασμένη άνοιξη. Αυτό σημαίνει πως είχα αρκετό καιρό στη διάθεση μου να μελετήσω τα make up trends και να επιλέξω τα αγαπημένα μου. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω να τονίσω πως ήταν δύσκολο μιας και οι make up artists στα παρασκήνια των shows έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Εμπνεύστηκαν από περασμένες δεκαετίες, τις αγαπημένες τους stars, ταινίες και πρωταγωνίστριες χαρίζοντας σε όλες εμάς απίθανες ιδέες και looks που θα συζητηθούν πολύ. 

Ναι, κάποια από τα make up looks είναι εκκεντρικά αλλά μετά από 1,5 χρόνο καραντίνας όλα επιτρέπονται. Ακόμη και τα μικρά κρύσταλλα γύρω από τα μάτια που είδαμε στο runway του Giambattista Valli. Ή τα vampy lips του οίκου Rodarte που θεωρείται η μεγαλύτερη τάση του φετινού χειμώνα. Αλλά και το punk eye make up look που παραπέμπει στα 70’s και τα 90’s και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. Οι celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει κάποιες από τις τάσεις και αυτό σημαίνει πολλά. 

Δεν θα σε κρατήσω όμως άλλο σε αγωνία. Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου make up trends ώστε να επιλέξεις εκείνο που θα υιοθετήσεις πρώτο.

Over Liner: Τα χρωματιστά μολύβια ματιών παίρνουν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου όπου και θα παραμείνουν τους επόμενους μήνες. Με πρώτο και καλύτερο το πράσινο. Και δεν θα κάνεις μόνο ένα κλασικό περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο. Θα δημιουργήσεις επίσης ένα artistic eye make up look σχεδιάζοντας την τέλεια καμπύλη ακριβώς κάτω από τα φρύδια. Το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει nude με μια υποψία blush και ματ, ροζ κραγιόν.

@kalikennedy

Glow: Αν πάλι αγαπάς το minimal look  σου έχω την τέλεια πρόταση. Το make up που είδα στην Isabel Marant. Εστιάζει στη φυσική λάμψη που θα πετύχεις με τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας αρχικά και στη συνέχεια με ένα super ενυδατικό φον ντε τεν και ελάχιστη ποσότητα highlighter στα ζυγωματικά. Χείλη και μάτια είναι nude & clear.

Isabel Marant/Splash

Κρύσταλλα: Είναι εκκεντρικό, εξεζητημένο και δύσκολο να το δημιουργήσεις μόνη αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο. Και είμαι σίγουρη πως θα βρεις έστω και μία περίσταση που να ταιριάζει. Ίσως θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις γιορτές.

Giambattista Valli/Splash

Smudge: Rock και punk. Γοητευτικό και ακολουθώντας τη grunge φιλοσοφία είναι το αγαπημένο μου. Για να το πετύχεις θα χρειαστείς το κλασικό μαύρο μολύβι ή ακόμη καλύτερα ένα khol. Μην ακολουθήσεις τους κανόνες. Απλά κάνε περίγραμμα στο πάνω και το κάτω βλέφαρο και στη συνέχεια με ένα πινέλο μουτζούρωσε τη δημιουργία σου.

Max Mara/Splash

Κόκκινα χείλη: Τώρα που έβγαλες επιτέλους τη μάσκα προστασία δεν θέλω να σε δω με μπεζ και άχρωμα χείλη. Το κόκκινο κραγιόν έχει την τιμητική του φέτος και μάλιστα στην πιο λαμπερή και έντονη εκδοχή του. Κρύβει ένα πορτοκαλί ίχνος και αυτή η λεπτομέρεια του χαρίζει το twist κάνει τη διαφορά.

Oscar de la Renta/Splash

Και gothic και Glamour: Είναι ένα συγκλονιστικός συνδυασμός που μπορείς να υιοθετήσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο. Είναι μεν τολμηρό αλλά είπαμε πως τον φετινό χειμώνα επιτρέπονται οι υπερβολές. Το είδα στον, κλασικό Valentino και με άφησε άφωνη. Graphic black eyeliner στα μάτια που στολίζονται με μικροσκοπικά επίσης μαύρα κρύσταλλα δημιουργούν ένα eye make up look που παραπέμπει σε ηρωίδα ταινίας του Tim Barton. 

Valentino/Splash

Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή που είδα στον οίκο Rodarte με focus στα χείλη που είναι σκοτεινά χάρη στην πιο σκούρα, κόκκινη απόχρωση ever. Σ’ αυτή την περίπτωση τα μάτια μένουν «καθαρά» χωρίς ίχνος χρώματος παρά μόνο μία στρώση μάσκαρα.

@rodarte

Γεμάτα φρύδια: Είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Τα φυσικά φαρδιά και γεμάτα φρύδια που αναβαθμίζουν το βλέμμα ακόμη κι αν δεν έχει ίχνος μακιγιάζ.Τα ωραιότερα τα είδα στον οίκο Chanel που έδωσε έμφαση στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου αφήνοντας το υπόλοιπο διακριτικό και nude.

Chanel/Splash

Artistic eyes:  Τα ωραιότερα χρώματα του κόσμου απλώνονται σε όλη την επιφάνεια του ματιού, χωρίς περιορισμούς. Λιλά σε όλο το πάνω βλέφαρο, πορτοκαλί που καλύπτει τα φρύδια, λαμπερό κίτρινο στο εξωτερικό περίγραμμα του κάτω αλλά και λευκό στο εσωτερικό. @maisonmargiela

Αλλά και στην πιο διακριτική του εκδοχή που μπορείς να αντιγράψεις αμέσως τώρα. 

Maison Margiel/Splash

Disco Blue Eyes: Μπλε και με glitter είναι η σκιά που πρέπει να αποκτήσεις σύντομα αφού τα 70’s και το Disco vibe επιστρέφει και θα χαρίσει στο βλέμμα σου ασύλληπτη λάμψη με μία μόνο κίνηση. 

@charlieriddle 

Μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως τώρα με το αγαπημένο σου. 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More