Full make up: Επιτέλους επανέρχεται και είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ

Τους τελευταίους, πολλούς μήνες, όσο αφορά στο μακιγιάζ  περιορίστηκες στην ανάλαφρη βάση και μια στρώση μάσκαρα. Το αγαπημένο σου κραγιόν και  lip gloss έμειναν στην άκρη μιας και η μάσκα προστασίας κάλυπτε το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου. Το ίδιο συνέβη και με το blush. Επίσης δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να δημιουργήσεις full make up μιας και οι βραδινές έξοδοι και οι κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι και events είχαν ακυρωθεί ενώ το πιθανότερο είναι να δούλευες από το σπίτι.

Η πανδημία και τα lockdown άλλαξαν την καθημερινότητά σου κι αν πρέπει να αναφέρω ένα καλό είναι ίσως πως ασχολήθηκες περισσότερο με την περιποίηση της επιδερμίδας. Και μετά ήρθε το καλοκαίρι. Επιτέλους απόκτησες και πάλι ηλιοκαμένη όψη και φόρεσες το αγαπημένο σου bronzer και highlighter που τόσο σου είχαν λείψει. Και πάλι όμως δεν ήταν η κατάλληλη περίοδος για να ακολουθήσεις τις τάσεις που πρότειναν οι celebrity make up artists. Και τώρα επιτέλους βγαίνεις και πάλι στον κόσμο και μπορείς να υιοθετήσεις τα πιο εντυπωσιακά, λαμπερά ακόμη και extravagant make up looks ever. Σκούρες αποχρώσεις στα χείλη, εκκεντρικές σκιές στα μάτια, graphic liner, ένταση στα ζυγωματικά και το πιο καλυπτικό φον ντε τεν.

Make up artists και celebrities σου δείχνουν το δρόμο.

Metallic smoky eyes: Ξεχνάς τις ουδέτερες αποχρώσεις και τη ματ υφή. Αν θέλεις να δημιουργήσεις smoky eye look θα τολμήσεις να απλώσεις μεταλλικές και  super λαμπερές σκιές στις πιο δυνατές αποχρώσεις. Θα τονίσεις ακόμη περισσότερο το βλέμμα κάνοντας περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με μαύρο μολύβι αλλά και το πάνω με eyeliner.

@victoriabeckhambeauty

Disco Queen: Μικροσκοπικά αστέρια και λαμπερές πέτρες στολίζουν το πρόσωπο δημιουργώντας ένα μεταμοντέρνο look. Μην περιμένεις τις γιορτές για να το υιοθετήσεις. Τόλμησε το μέσα στο weekend. 

@burberrybeauty

Under Eye Liner: Μία από τις μεγαλύτερες και πιο γοητευτικές τάσεις του φθινοπώρου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλασικό khol σε μαύρη, γκρι ή σκούρα πράσινη απόχρωση. Το περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο είναι εξίσου έντονο με το πάνω, χαρίζοντας το τέλειο dramatic eye make up look.  

@ash_kholm

Mint Green: Κάθε make up look της Jennifer Lopez γίνεται τάση μέσα σε λίγες ώρες και το συγκεκριμένο είναι ένα από τα ωραιότερά της. Η προσωπική της make up artist Mary Phillips εμπνεύστηκε από τη δημιουργία που φόρεσε η star και χρησιμοποίησε μια mint απόχρωση σκιάς στα μάτια που θα δεις πολύ τους επόμενους μήνες. 

@maryphillips

Monochromatic: Παραμένει στο προσκήνιο αλλά στην πιο ζωηρή και υπέροχη εκδοχή του. Το έντονο ροζ είναι πάντα η τέλεια ιδέα αφού ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και χρώματα ματιών. Μάτια, χείλη και ζυγωματικά αποκτούν την ίδια ακριβώς απόχρωση σε ένα look που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

@makeupbymario

Burgundy  Lips: Ήρθε επιτέλους η στιγμή να απλώσεις στα χείλη την συγκλονιστική burgundy απόχρωση που γνωρίζω πόσο αγαπάς. Μην ξεχάσεις το περίγραμμα στα χείλη. Η επιδερμίδα πρέπει να είναι άψογη και ματ ενώ τα ζυγωματικά σωστά τονισμένα. Όσο αφορά στα μάτια μπορείς να δημιουργήσεις ένα κλασικό cat eye που δίνει την τέλεια ρετρό πινελιά. 

 

@patrickta

 

Shimmer στα μάτια και έντονα χείλη: Η olive απόχρωση στα μάτια είναι απλά μαγική. Αν δε, η σκιά είναι shimmer και τα μάτια σου μπλε τότε το βλέμμα σου θα δείχνει ονειρικό. Συνδυάζεις το eye make up look με μια λαμπερή, ροδακινί απόχρωση στα χείλη και την ίδια ακριβώς στα ζυγωματικά ώστε να δημιουργήσεις μια εξεζητημένη αντίθεση.  

@hungvanngo

Ροζ και κόκκινο: Μια ακόμη αντίθεση που πρέπει να δοκιμάσεις. Ροζ, ματ σκιά στα μάτια και κλασικό κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Ανέλπιστο και εκκεντρικό μαζί. 

 

@katiejanehughes

70’s vibes: Κατάλληλο για τις τολμηρές μόνο. Η πράσινη σκιά σε κρεμώδη μορφή απλώνεται σε όλο το πάνω βλέφαρο. Οι τονισμένες βλεφαρίδες χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη ένταση στα μάτια και τα χείλη παραμένουν φυσικά και ματ. 

@patidubroff

Classic Bronze: Μην κρύψεις τις μπρονζέ, καλοκαιρινές σκιές σας, το highlighter και το nude lip gloss γιατί θα τα χρειαστείς. Το κλασικό bronze make up look είναι huge trend και ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη της νέας σεζόν. 

@allanface

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιο θα αποκτήσεις σήμερα. 

 

Read More

And More