Powder-foundation: Tips εφαρμογής για το προϊόν που αγαπούν οι celebrity make up artist και 6 για να επιλέξεις

Από τις αρχές της περασμένης χρονιάς μέχρι και πριν από μερικούς μήνες όλοι μιλούσαν για το glazed donut beauty look της Hailey Bieber. Λαμπερή επιδερμίδα, διακριτικό shimmer στα ζυγωματικά και lip gloss. Έγινε viral στο TikTok ενώ όλο και περισσότερες celebrities το υιοθέτησαν.

Και τώρα, έρχονται οι make up artists να αποκαλύψουν ότι το ματ φινίρισμα επιστρέφει πανηγυρικά. Στα παρασκήνια των fashion shows για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2023-2024 η επιδερμίδα είναι φυσική μεν αλλά χωρίς τη λάμψη που πετυχαίνεις με φον ντε τεν με ανακλαστές φωτός ή το highlighter. 

Instagram: @nikki_makeup

Αποκτά την απόλυτα φυσικότητα χάρη στην εφαρμογή του σωστού powder foundation. Είναι το προϊόν που άφησες στην άκρη την προ covid εποχή και τώρα οφείλεις να του δώσεις την πρώτη θέση στο νεσεσέρ. Πρόκειται για το μικρό μυστικό των celebrity make up artists μιας και είναι το μοναδικό που μπορεί να χαρίσει τέλεια όψη στην επιδερμίδα, καλύπτοντας τις ατέλειες και προσφέροντας το επιθυμητό ματ φινίρισμα

Πριν τοποθετήσεις στο καλάθι αγορών σου το νέο σου powder foundation δες στη συνέχεια τα 6 αγαπημένα αλλά και tips για σωστή εφαρμογή και επαγγελματικό αποτέλεσμα. 

Chanel Ultra Le Teint Compact All–Day Comfort Flawless Finish Compact Foundation: Κατάλληλο για ματ φινίρισμα με φυσική λάμψη. Αν θέλεις υψηλή κάλυψη χρησιμοποιείς το σφουγγαράκι που υπάρχει στη συσκευασία. Αν πάλι αγαπάς το διακριτικό εφέ το εφαρμόζεις με το πινέλο της πούδρας. 

 

Dior Backstage Face & Body Powder-No-Powder: Αν δεν αντέχεις τις βαριές φόρμουλες θα λατρέψεις το συγκεκριμένο προϊόν. Ανάλαφρο και με φυσικό, ματ φινίρισμα κρατά το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες. 

Max Factor FaceFinity Compact Matte Foundation with SPF20: Κλασικό και αγαπημένο των experts. Έχει την υφή φον ντε τεν και το αποτέλεσμα πούδρας. Στα συν είναι το satin φινίρισμα και η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Art Deco Pure Minerals Hydra Mineral Powder Foundation Makeup: Προσφέρει ενυδάτωση, υψηλή κάλυψη και ματ όψη χωρίς το ανεπιθύμητο εφέ μάσκας. 

Lancome Teint Idole Ultra 25H Compact Powder Foundation: Ταλαιπωρείσαι από λιπαρότητα και γυαλάδες; Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι καλύτερο μιας και τις εξαφανίζει χαρίζοντας μια απαλή ματ όψη. 

Fenty Pro Filt’r Soft Matte Powder Foundation: Θα το βρεις σε 50 αποχρώσεις που σημαίνει ότι θα βρεις εκείνη που ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας σου. Απλώνεται εύκολα και παραμένει σταθερό για ώρες χάρη στην αδιάβροχη σύνθεση του. 

Expert Tips 

  • Η επιδερμίδα πρέπει να είναι καθαρή και σωστά ενυδατωμένη. Είναι ο μόνος τρόπος να εφαρμόσεις σωστά το powder foundation. 
  • Μπορείς να το απλώσεις με το πινέλο του φον ντε τεν αν θέλεις πλήρη κάλυψη, το πινέλο της πούδρας για ανάλαφρο αποτέλεσμα ή με τα δάχτυλα για φυσικό εφέ. 
  • Αν θέλεις ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια αμέσως μετά την ενυδατική κρέμα και πριν το powder foundation απλώνεις primer χωρίς χρώμα ή shimmer στη σύνθεση του. 
  • Σε σημεία όπως τα πλάγια της μύτης και γύρω από τα χείλη μπορείς να χρησιμοποιήσεις beauty blender. 
 

Read More

And More