Primer: Tips για το αγαπημένο προϊόν των experts και 5 προϊόντα για να επιλέξεις

Συχνά, οι celebrity make up artists αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για τέλεια όψη. Καθώς επίσης και τα προϊόντα που έχουν πάντα μαζί τους και θεωρούν ότι κάνουν θαύματα. Υπάρχει μάλιστα ένα που μας το έχουν συστήσει εδώ και καιρό στο οποίο ορκίζονται. Πρόκειται για το primer που εφαρμόζουν, κάθε φορά που δημιουργούν ένα make up look τόσο αν είναι λαμπερό και glam όσο και στα πιο ανάλαφρα, ανοιξιάτικα και fresh.

Tο primer είναι μια “μαγική” βάση που απλώνεις στην επιδερμίδα πριν το φον ντε τεν. Οι νέες φόρμουλες που δημιούργησαν τα αγαπημένα beauty brands μάλιστα εκτός από διάρκεια, προσφέρουν απίθανη φυσική λάμψη, ματ φινίρισμα αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με λιπαρό δέρμα και δροσερή όψη.

Πριν επιλέξεις το προϊόν που θα λατρέψεις δες στη συνέχεια τις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν πολύ. 

Tips εφαρμογής

  • Αρχικά η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι καθαρή και σωστά ενυδατωμένη
  • Το απλώνεις με τα δάχτυλα ή με το πινέλο του φον ντε τεν
  • Αν το δέρμα σου είναι πολύ θαμπό ή με έντονη λιπαρότητα καλό είναι να κάνεις απολέπιση προηγουμένως με μια απαλή φόρμουλα scrub
  • Κατά την εφαρμογή του primer φροντίζεις να κάνεις καλό blending
  • Μετά την εφαρμογή του περιμένεις 1-2 λεπτά πριν απλώσεις το φον ντε τεν
  • Καλό είναι η σύνθεση του primer να ταιριάζει με εκείνη του φον ντε τεν. Που σημαίνει να είναι και τα δύο wtar-based για παράδειγμα.

Dior Dior Forever Glow Veil Radiance Primer: Ένα προϊόν με υψηλή συγκέντρωση σε εκχυλίσματα λουλουδιών με ιδιότητες περιποίησης και υαλουρονικό οξύ. Το πρώτο βήμα της ρουτίνας μακιγιάζ προσώπου Dior, προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση και ενισχυμένη λάμψη. Λαμπερό και φωτεινό, το δέρμα είναι έτοιμο για την εφαρμογή του φον ντε τεν. 

Max Factor Miracle Prep 3 in 1 Beauty Protect Primer:  Με Ginseng & Gingko που προστατεύουν από τους εξωτερικούς ρύπους και  SPF30 τεχνολογία PA+++ για προστασία από τις ακτινοβολίες UVA/UVB και το Blue Light. Προετοιμάζει το δέρμα σας πριν από το μακιγιάζ χαρίζοντας φυσική λάμψη. 

YSL Touche Eclat Blur Primer: Σε μορφή υγρού gel που προσφέρει οπτική διόρθωση και φωτεινότητα που μεγιστοποιεί την λάμψη του foundation.

Erre Due Hydra Perfecting Primer:  Με σύνθεση που αντανακλά το φως και αποτελείται από υαλουρονικό οξύ και ceramides που δεσμεύουν την υγρασία και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας για ορατά ενυδατωμένη και λεία όψη. Βελτιώνει την εφαρμογή και παρατείνει τη διάρκεια του foundation.

Fenty Beauty Pro Filt’r Mattifying Primer: Αντιμετωπίζει τη γυαλάδα και απαλύνει την εμφάνιση των πόρων χωρίς να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος. Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό από εκχύλισμα μπλε αγαύης και blurring πούδρες γίνεται ένα με κάθε τόνο επιδερμίδας και το μόνο που αφήνει είναι ένας υπέροχος, soft-focus καμβάς που μένει σταθερός όλη μέρα. 

Read More

And More