Primer: Είναι το προϊόν που θα κρατήσει το μακιγιάζ στη θέση του όλη την ημέρα- Πέντε για να επιλέξεις

Δημιουργείς και πάλι full make up και μάλιστα τα πιο εντυπωσιακά που σημαίνει πως το νεσεσέρ σου πρέπει να περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα ειδικά τώρα που οι βραδινές έξοδοι βρίσκονται και πάλι στην ατζέντα σου. Κι επειδή σε βομβαρδίζω καθημερινά με τα looks που υιοθετούν οι celebrities και φροντίζω ταυτόχρονα να σου αποκαλύπτω όλα τα μυστικά των make up artists που τα επιμελούνται επιβάλλεται να σταθώ στο μεγαλύτερο και πιο συγκεκριμένα στο προϊόν που θεωρούν κάτι περισσότερο από απαραίτητο μιας και είναι εκείνο που ευθύνεται για τη διάρκεια του μακιγιάζ. 

Πρόκειται για το primer. Μια “μαγική” βάση που απλώνεις στην επιδερμίδα πριν το φον ντε τεν. Οι νέες φόρμουλες που δημιούργησαν τα αγαπημένα beauty brands μάλιστα εκτός από διάρκεια, προσφέρουν απίθανη φυσική λάμψη, ματ φινίρισμα αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με λιπαρό δέρμα και μια τέλεια όψη. 

Tips εφαρμογής 

  • Αρχικά η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι καθαρή και σωστά ενυδατωμένη 
  • Το απλώνεις με τα δάχτυλα ή με το πινέλο του φον ντε τεν
  • Αν το δέρμα σου είναι πολύ θαμπό ή με έντονη λιπαρότητα καλό είναι να κάνεις απολέπιση προηγουμένως με μια απαλή φόρμουλα scrub
  • Κατά την εφαρμογή του primer φροντίζεις να κάνεις καλό blending
  • Μετά την εφαρμογή του περιμένεις 1-2 λεπτά πριν απλώσεις το φον ντε τεν 
  • Καλό είναι η σύνθεση του primer να ταιριάζει με εκείνη του φον ντε τεν. Που σημαίνει να είναι και τα δύο wtar-based για παράδειγμα.

Πέντε αγαπημένα primer για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει

 

 

Chanel Le Blanc de Chanel Multi-Use Illuminating Base: Χαρίζει έξτρα λάμψη ακόμη και στις πιο θαμπές επιδερμίδες. Ενυδατώνει και θρέφει χάρη στο εκχύλισμα γλυκόριζας που περιέχει στη σύνθεση του αφήνοντας το δέρμα απαλό και ανανεωμένο. 

Korres Natural Glow Primer: Ένα υβριδικό primer κατάλληλο και για vegans. Εμπλουτισμένο με πέρλες αντανάκλασης φωτός και Βιταμίνη Super C ενισχύει την υγρασία, χαρίζει μοναδική φωτεινότητα και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας. Παράλληλα δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ και βοηθά να παραμείνει στη θέση όλη την ημέρα. 

Bobbie Brown Primer Plus Mattifier: Κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες λειτουργεί σαν blotting paper εξαφανίζοντας τις γυαλάδες χάρη στην πούδρα που περιέχει ενώ μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Παράλληλα ενυδατώνει  υγρασία της επιδερμίδας. Χαρίζει μια δροσερή όψη και ματ φινίρισμα.

Sephora Care Primer Lock + 12HR Hydration: Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης στη σύνθεση του είναι κατάλληλο ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Κρατά το μακιγιάζ στη θέση του και κλειδώνει την υγρασία για 12 ώρες. Παράλληλα χαρίζει λείανση και φυσική λάμψη. 

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Mattifying Primer:  Μειώνει τη λιπαρότητα και τους πόρους, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και χαρίζει τέλειο, ματ φινίρισμα. 

 

 

 

Read More

And More