Primer: Το μυστικό των experts για να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του όλη νύχτα – 3 για να επιλέξεις

Το primer είναι ένα “μαγικό” προϊόν που πρέπει να πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου, πριν έρθουν οι γιορτές. Το σίγουρο είναι ότι είσαι καλεσμένη τόσο σε dinners όσο και parties και αυτό σημαίνει ότι θα υιοθετήσεις τα πιο σοφιστικέ make up looks. Επίσης σίγουρο είναι ότι θέλεις να παραμείνουν αναλλοίωτα για ώρες. 

Πώς θα το πετύχεις; Αρκεί μετά τη σωστή ενυδάτωση και πριν την εφαρμογή του φον ντε τεν να απλώσεις μικρή ποσότητα primer. 

Κι αν είσαι έτοιμη να το αποκτήσεις δες στη συνέχεια τα 3 αγαπημένα μου. 

Max Factor  Facefinity Universal Primer:  Με ελαφριά ματ σύνθεση και αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει και θρέφει την επιδερμίδα ενισχύοντας τη διάρκεια του μακιγιάζ. Παράλληλα ελαχιστοποιεί τους πόρους και λειαίνει τις ατέλειες ενώ η vegan σύνθεση προσφέρει μεταξένια αίσθηση ενυδάτωσης και προστασία στην επιδερμίδα.

ArtDeco Wonder Skin Primer: Αναζωογονεί το κουρασμένο δέρμα και τελειοποιεί την επιδερμίδα. Ρυτίδες και οι ατέλειες λειαίνουν και το δέρμα μένει ενυδατωμένο και ανανεωμένο. 

Erre Due Luminous Perfecting Primer: Προσφέρει λάμψη και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο. Η απαλή λιλά απόχρωση που έχει το προϊόν αιχμαλωτίζει και αντανακλά το φως δημιουργώντας αψεγάδιαστη, λεία και φωτεινή όψη. Η ειδική του σύνθεση αναζωογονεί, συσφίγγει και προστατεύει από την αφυδάτωση. Βελτιώνει την εφαρμογή και παρατείνει τη διάρκεια του φον ντε τεν. 

 

Read More

And More