Summer Glow: Έξυπνα tricks για να χαρίσεις λάμψη στην μαυρισμένη σου επιδερμίδα

Έχεις ήδη αποκτήσει τέλεια ηλιοκαμμένη όψη και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να απλώνει ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ στις βραδινές σου εξόδους. Επιβάλλεται όμως να τονίζεις τα χαρακτηριστικά σου με τον πιο έξυπνο τρόπο ώστε να αναδεικνύεις το μαύρισμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Και παράλληλα να αποκτήσεις το summer glow look που υιοθετούν οι celebrties και τα αγαπημένα σου it girls. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το glow look της Hailey Bieber είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Κι αναρωτιέσαι πως θα το πετύχεις πρέπει να σου αποκαλύψω ότι είναι πιο εύκολο απ’ ότι φαντάζεσαι μιας και θα χρειαστείς ελάχιστα προϊόντα. Κράτησε λοιπόν σημειώσεις με τα έξυπνα tricsk των διασημότερων make up artists. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Bronzer: Ο βασιλιάς του καλοκαιριού. Είναι το απόλυτο προϊόν λάμψης. Εσύ απλά πρέπει να επιλέξεις αν θα χρησιμοποιήσεις σε ρευστή μορφή ή πούδρα ανάλογα με το φινίρισμα που αγαπάς ματ ή φυσικό και έξτρα λαμπερό. Στην πρώτη περίπτωση προσέχεις την ποσότητα ώστε να μην δείχνει το δέρμα σου βαρύ και άτονο ενώ καλό είναι η πούδρα να περιέχει shimmer που τονίζει τα σημεία του προσώπου με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Την απλώνεις με ένα μεγάλο πινέλο όπου χτυπά ο ήλιος:  Ψηλά στα ζυγωματικά, την γέφυρα της μύτης και το ντεκολτέ. Όσο αφορά στο bronzer σε ρευστή μορφή αν είναι ανάλαφρο μπορείς να το απλώσεις σε όλο το πρόσωπο αν πάλι περιέχει ανακλαστές φωτός εφαρμόζεις και πάλι στα σημεία-κλειδιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shelby Smith (@shelbysmithmakeup)

Τα 5 βασικά βήματα για τέλειο summer glow look 

  • Primer. Είναι το μικρό μυστικό των experts που πρέπει να βρίσκεται πλέον μόνιμα στο νεσεσέρ σου μιας και πρόκειται για το προϊόν που κρατά το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες. 
  • Σειρά έχει η βάση που όπως σου έχω ήδη αποκαλύψει μπορεί να είναι το ανάλαφρο bronzer. Διαφορετικά και αν θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου φον ντε τεν μπορείς να το αναμείξεις με μερικές σταγόνες highlighter. 
  • Για λάμψη στο βλέμμα ξεκινάς με μια κρέμα ματιών με χρώμα ώστε να αποφύγεις τη χρήση κονσίλερ που βαραίνει την περιοχή. Στη συνέχεια απλώνεις μικρή ποσότητα blush σε μορφή stick, με τα δάχτυλα σε όλο το κινητό βλέφαρο ακολουθώντας την τάση του μονοχρωματικού make up look που είναι τέλεια για το καλοκαίρι. Προτιμάς τις ροζ και ροδακινί αποχρώσεις που ταιριάζουν υπέροχα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. 
  • Όσον αφορά στα χείλη αφήνεις στην άκρη τα sticky lip gloss και το ματ κραγιόν. Χρησιμοποιείς και πάλι το blush ή ένα λαμπερό lip balm με χρώμα. Το διάφανο lip gloss είναι μία ακόμη λύση και το αγαπημένο της Bieber. 
  • Settinh spray. Το δεύτερο μυστικό των make up artists. Φιξάρει το μακιγιάζ, προσφέρει μια έντονη αίσθηση δροσιάς και σου χαρίζει ασφάλεια μιας και το ανάλαφρο και λαμπερό σου look θα έχει διάρκεια. 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Extra Tip: Το lip balm είναι εκείνο που μπορείς να εφαρμόσεις στα ζυγωματικά αφού χαρίζει απαλή λάμψη ειδικά αν αγαπάς το no make up look και θέλεις να αφήσεις την μαυρισμένη σου επιδερμίδα nude και φυσική. 

Read More

And More