To μακιγιάζ της Selma Blair φέρνει την Άνοιξη μέσα στο Φθινόπωρο

Η Selma Blair είναι μια πανέμορφη και πολύ δυνατή γυναίκα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια τη σοβαρή ασθένειά της με αισιοδοξία. Κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι υπέροχη αποδεικνύοντας πως δεν παραιτείται. Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί πολύ συγκεντρώνοντας χιλιάδες συγκινητικά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Την περασμένη Τρίτη εμφανίστηκε στο εντυπωσιακό show Gucci Love Parade που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους τους Hollywood και ήταν στ’ αλήθεια υπέροχη. Εκτός από το pixie της που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων και το icy blonde που της ταιριάζει πολύ θα σταθώ στο μακιγιάζ της που κινήθηκε σε ροζ αποχρώσεις και έφερε την άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Goodwin (@rachelgoodwinmakeup)

Η make up artist Rachel Goodwin άπλωσε μια ζωηρή ροζ σκιά, με απαλούς ιριδισμούς τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο τονίζοντας τα καστανά μάτια της Blair με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Χρησιμοποίησε τους ίδιους τόνους τόσο στα ζυγωματικά όσο και τα χείλη δημιουργώντας το τέλειο μονοχρωματικό look. Αλλά και ο nail artist Tom Bachik επέλεξε την ίδια παλέτα ολοκληρώνοντας το beauty look με ένα ροζ, τρυφερό χρώμα στα νύχια. 

@tombachik

Θα πρέπει να το αντιγράψεις το weekend που έρχεται. 

Read More

And More