Αποκλειστικό! Ο αγαπημένος μας Δ. Γιαννέτος μας μιλάει για το νυφικό beauty look της Ρ. Ρέβη!

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας παντρεύτηκαν και σίγουρα το νέο θα έχει φτάσει ήδη στα αυτιά σου! Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο αγαπημένος μας Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος ήταν αναμενόμενο να επιμεληθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά της νύφης για την μεγάλη ημέρα (και αλήθεια, ποια από εμάς θα είχε το προνόμιο να έχει κουμπάρο τον Δημήτρη Γιαννέτο και δεν θα το αξιοποιούσε;).

Και τώρα ήρθε η στιγμή να μάθεις και κάποια info από μέσα για το beauty look της νύφης (loved it!) γιατί ο Δημήτρης Γιαννέτος μπορεί αυτή την στιγμή να είναι στο LA αλλά δεν μας χαλά ποτέ χατίρι εδώ στο TLIFE 😉 Και να τι μου είπε!

Τα μαλλιά της Ρούλας Ρέβη
“Όλο το look της Ρούλας ήταν bohemian! Τα μαλλιά τα βάψαμε σε ένα καλιφορνέζικο τόνο με σκούρες ρίζες και ανοιχτά τελειώματα. Σκέψου το χρώμα που αποκτούν τα μαλλιά μετά τις διακοπές του καλοκαιριού! Όσον αφορά το styling των μαλλιών τα έκανα απλώς beachy crunchy. Αρχικά, λοιπόν, ήταν στεγωμένα air dry και στη συνέχεια έβαλα στα μήκη λίγο salt water για να μας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ένα λεπτό headband ολοκλήρωσε το look της”.

Το μακιγιάζ της Ρούλας Ρέβη
“Εδώ απλώς τόνισα τα χαρακτηριστικά της Ρούλας με γήινους τόνους και χρώματα της άμμου. Έδωσα έμφαση στις όμορφες βλεφαρίδες της και πρόσθεσα γυαλάδες στα ζυγωματικά. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ με ένα soft salmon color στα χείλη”.

Wish you all the best!

Read More

And More