Αυτή είναι η απόχρωση στο μακιγιάζ που χαρίζει δροσερή και νεανική όψη

Το μόνο που θέλεις είναι το πρόσωπο σου να δείχνει καθημερινά αναζωογονημένο, δροσερό και νεανικό. Εκτός από τη σωστή ενυδάτωση το μακιγιάζ επίσης βοηθά αρκεί να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα και κυρίως τις σωστές αποχρώσεις. Τα πολύ σκούρα χρώματα στα μάτια, για παράδειγμα, βαραίνουν το βλέμμα ειδικά αν είναι ήδη κουρασμένο. Όπως επίσης το eyeliner και οι έντονες αποχρώσεις. 

Οι ειδικοί έχουν την απάντηση όπως πάντα. Υποστηρίζουν πως ένα είναι το χρώμα που θα σε σώσει. Το μοναδικό που βοηθά ολόκληρο το πρόσωπο να “ανθίσει”. Που σημαίνει πως του χαρίζει μια φρέσκια, δροσερή και super αναζωογονημένη όψη. Πρόκειται για το ροζ. Απαλό, τρυφερό, διακριτικό και πανέμορφο. Δεν έχει σημασία η υφή των προϊόντων παρά μόνο το χρώμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Μπορείς να απλώσεις το ροζ blush σε ζυγωματικά, μάτια και χείλη δημιουργώντας το τέλειο μονοχρωματικό look. Ή το blush σε compact μορφή σε μάτια και ζυγωματικά προσφέροντας στα χείλη μια έντονη αίσθηση δροσιάς με το lip gloss ή πιο σοφιστικέ φινίρισμα με ένα ματ κραγιόν. 

 

Read More

And More