Αυτή η makeup artist κάνει μακιγιάζ που θυμίζουν περισσότερο έργα τέχνης!

Το μακιγιάζ είναι από μόνο του μια μορφή τέχνης γι’αυτό και οι makeup artists είναι… artists. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζαμε πολύ καλά αλλά να που αυτή η Ali Hicks αποφάσισε να το πάει πολλά steps παραπέρα!

Είναι makeup artist, είναι μόλις 19 χρονών, προτιμά να κάνει καριέρα και να την φωνάζουν με το μικρό της όνομα (aka Alis) και χρησιμοποιεί το πρόσωπό της ως καμβά για να κάνει μερικά πολύ εμπνευσμένα μακιγιάζ. 

Η ίδια έχει 200.000 followers και σύμφωνα με όσα είπε στην  αμερικάνικη Vogue όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της μητέρας. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής: “Μεγάλωσα διαβάζοντας το περιοδικό Essence κατόπιν παρότρυνσης της μητέρας μου. Έβλεπα όλες αυτές τις μαύρες γυναίκες με το έντονο μακιγιάζ”, θυμάται η ίδια και συμπληρώνει πως έβλεπε συχνά τη μητέρα της να κάνει μακιγιάζ μπροστά της και πάντα πήγαινε μαζί της για beauty shopping: “Είχε προϊόντα MAC όταν τα MAC πρωτοξεκίνησαν και πάντα πηγαίναμε μαζί στα MAC και έπαιρνε πότε το ένα και πότε το άλλο. Θυμάμαι να διαλέγει κραγιόν για εκείνη και να της λέω πως θέλω κι εγώ. Οι πωλήτριες έλεγαν ότι είμαι πολύ μικρή για να φοράω κραγιόν και μου έδιναν τα chapstick”, συμπληρώνει και λέει πως πρώτη φορά κατάφερε να βάλει κραγιόν όταν ήταν 4. “Ήθελα να φοράω κραγιόν μόνη μου γιατί κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από εμένα παρά το γεγονός ότι γινόμουν χάλια!”. 

Παρακάτω μερικά από τα υπέροχα μακιγιάζ που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς για να χαζέψεις απολαμβάνοντας τον καφέ σου. 

 

 

Read More

And More