Δέκα τρόποι να φορέσεις τη ροζ σκιά ματιών

Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο Instagram και πιο συγκεκριμένα στο λογαριασμό των διασημότερων make up artists για να συνειδητοποιήσεις πως ένα είναι το χρώμα σκιάς ματιών που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες. Το ροζ. Σε όλες του τις αποχρώσεις, από απαλό και σχεδόν διάφανο μέχρι εκθαμβωτικό φούξια. Αλλά και σε όλες τις υφές. Glitter, shimmer, matte ή σε μορφή κρέμας.

Οι experts αποφάσισαν να χαρίσουν στο βλέμμα τη μεγαλύτερη ένταση ever αλλά και μια ρομαντική πινελιά για όσες δεν αγαπούν τα τολμηρά eye make up looks. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το ροζ χρώμα στα μάτια. Μπορεί να θυμίζει, λουλούδι ή  ζαχαρωτό, να σε μεταμορφώσει σε πριγκίπισσα ή Disco Queen.  Η επιλογή είναι δική σου κι εγώ είμαι εδώ για να σου αποκαλύψω 10 τρόπους να τη φορέσεις.

@danessa_myricks

Μονοχρωματικό make up look:  Παραμένει μεγάλη τάση και το ροζ είναι η τέλεια επιλογή. Μάτια, ζυγωματικά και χείλη αποκτούν την ίδια ακριβώς απόχρωση δημιουργώντας ένα look που θα εντυπωσιάσει. Οι make up artists σε συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσεις προϊόντα σε κρεμώδη μορφή ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και στην υφή. Κι εγώ σου προτείνω να απλώσεις τη σκιά στα ζυγωματικά ή το blush στα μάτια. Όσο αφορά στα χείλη μπορείς να πειραματιστείς εφαρμόζοντας κραγιόν ή lip gloss 1-2 τόνους πιο ανοιχτό.

@kirinstagram

Χείλη και μάτια στην ίδια απόχρωση: Είναι μια διαφορετική εκδοχή του μονοχρωματικού look. Χαρίζεις ένταση σε μάτια και χείλη με την ίδια απόχρωση και κρατάς χαμηλούς τόνους  στα ζυγωματικά. Σε αυτή την περίπτωση φρόντισε να έχεις δημιουργήσει την τέλεια βάση στο πρόσωπο ώστε να δείχνει άψογο.

@patrickta

Κάνε περίγραμμα: Αλλά όχι απλά και διακριτικά. Θα δημιουργήσεις το απόλυτο graphic liner χρησιμοποιώντας την πιο ζωηρή, ροζ απόχρωση που υπάρχει στην παλέτα σκιών σου. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις eyeliner ή μολύβι ματιών.  Ή ακόμη και χειλιών!

@priscillaono

Παίξε με τους τόνους:  Θα χρειαστείς 3 διαφορετικές αποχρώσεις. Παστέλ, φωτεινή και πολύ έντονη. Στο κέντρο του άνω βλεφάρου θα απλώσεις την πιο ανοιχτή. Με την έντονη θα δημιουργήσεις την εξωτερική γωνία του ματιού ενώ τη φωτεινή θα την εφαρμόσεις στην εσωτερική ώστε να χαρίσεις έξτρα λάμψη.

@katiejanehughes

Matte: Κι αν πιστεύεις πως θα χαρίσει στο βλέμμα μια μουντή όψη κάνεις λάθος. Η celebrity make up artist Katie Jane Hughes αποδεικνύει πως με μια ματ, ροζ σκιά μπορείς να έχεις απίθανο αποτέλεσμα.

@lucyhale

Glitter: Είναι εδώ και επιβάλλεται να το φορέσεις. Μην περιμένεις τις γιορτές. Στην επόμενη βραδινή σου έξοδο θα απλώσεις την πιο ζωηρή και λαμπερή ροζ σκιά τόσο στο πάνω όσο και το κάτω βλέφαρο. Ακριβώς όπως η Lucy Hale.

@jourdandunn

Διακριτικά: Αν αγαπάς τις παστέλ αποχρώσεις  μπορείς να απλώσεις την αγαπημένη σου σε όλη την επιφάνεια του πάνω βλεφάρου και να τη συνδυάζεις με το τέλειο cat eye. Μην ξεχάσεις να τονίσεις τα φρύδια δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση.

@ajcrimson

Τολμηρή και εκκεντρική: Κι αν δεν έχεις glossy σκιά δεν πειράζει. Μπορείς να πετύχεις το συγκεκριμένο eye make up look με μια απλή αλλά έντονη, φούξια σε κόμπακτ μορφή. Αρχικά πρέπει να χρησιμοποιήσεις  primer ματιών ώστε να παραμείνει στη θέση της για ώρες. Εφαρμόζεις τη σκιά και από πάνω ένα διάφανο lip gloss. Εναλλακτικά απλώνεις οποιαδήποτε ροζ σκιά και ολοκληρώνεις το μακιγιάζ με φούξια λιπ γκλος που υπάρχει σίγουρα στο νεσεσέρ σου.

@namvo

Chic:  Σε αυτή την περίπτωση θα κάνεις focus στην επιδερμίδα. Για να αναδειχθεί η πολύ απαλή ροζ σκιά στα μάτια θα πρέπει το υπόλοιπο πρόσωπο να δείχνει τέλειο. Χάρισε λάμψη σε σημεία όπως ζυγωματικά, μέτωπο και χείλη και άπλωσε μικρή ποσότητα σκιάς στο πάνω και το κάτω βλέφαρο κάνοντας ένα λεπτό περίγραμμα.

@hungvanngo

Smoky eye:  Γοητευτικό και δραματικό με τον πιο διακριτικό τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος να επιλέξεις πολύ σκούρα απόχρωση. Το μυστικό κρύβεται στην ένταση που θα δημιουργήσεις αλλά και στην υφή της σκιάς. Καλό είναι να αποφύγεις τις λαμπερές. Προτίμησε μια ματ ή ημι-ματ και εφάρμοσε με το πινέλο μια γερή δόση τόσο στο πάνω όσο και το κάτω βλέφαρο. Συνεχίζεις με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα και είσαι έτοιμη.

Read More

And More