Δες πώς θα αποκτήσεις τέλεια φρύδια με δύο απλά υλικά

Το γνωρίζεις ήδη πως τα τέλεια φρύδια αναδεικνύουν το σχήμα των ματιών και χαρίζουν συμμετρία σε ολόκληρο το πρόσωπο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα φροντίζεις και να εμπιστεύεσαι την brow expert αν δεν τα καταφέρνεις μόνη σου. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με λεπτά και άτονα φρύδια, σου έχω καταπληκτικά νέα. Μπορείς να τους χαρίσεις θρέψη και να τα βοηθήσεις να αναπτυχθούν γρηγορότερα χρησιμοποιώντας δύο απλά υλικά που υπάρχουν στο μπάνιο και στην κουζίνα σου. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά, θα σου το αποκαλύψω ευθύς αμέσως: ελαιόλαδο και βαζελίνη. 

Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις 

@iStock

Βαζελίνη: Πρόκειται για ένα προϊόν που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στην τρίχα και, παράλληλα, θρέφει το δέρμα. Λέγεται πως ήταν το μικρό μυστικό της Marylin Monroe, ενώ και η Lily Collins έχει αποκαλύψει πως απλώνει βαζελίνη κάθε βράδυ στα φρύδια της, αμέσως μετά τον καθαρισμό και λίγο πριν πέσει για ύπνο. 

@iStock

Ελαιόλαδο: Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες και με βιταμίνες στη σύνθεσή του, βοηθά τόσο τη σωστή ανάπτυξη της τρίχας όσο και τη βαθιά ενυδάτωση. Μπορείς να κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις το βράδυ και να το αφήσεις να δράσει ενώ εσύ κοιμάσαι.  

Read More

And More